Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ennyire szerencsétlen, nyomorék, életképtelen?
Lókakit van 16 felett mindenkinek :)
Mindenki hazudik szinte.
Más meg le se írja a méretét, és nehogymár a gyakori reprezentatív mintának számítson :D
húha... és én még azt gondoltam a 16 centi körüli hosszra hogy kicsi... noha nálam nagyobb gond hogy eléggé ferde. Viszont így a hozzászólásokat olvasva már elhiszem a nőknek amikor azt mondják, nem kicsi az enyém... Komolyan ilyen sok a 15 centi alatti? Hihetetlen...
De amúgy mindenhol ezt hallom én is, hogy nem a hossz, inkább a vastagság számít, de ez is függ attól hogy milyen termetű a partnered. A vékonyabb nőknek alapból szűkebb a hüvelyük, valamint aki még nem szült, annak is. Na meg aki sokat szexelt nagy méretű farokkal, annak elhiszem hogy idő után túl kicsi az a 13 centi...
Áh, ne parázz emiatt. Szerintem ez olyan, mint nőknél a mell. Sok nő szégyelli hogy "kicsi" a melle, pedig legtöbbjének teljesen formás kis tenyérbe illő, és valljuk be mi férfiak, néhány kivétellel azért mi sem a gigászi méretekért rajongunk, max úgy tekintünk rá, mint nők a nagy farokra: látványos... ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!