Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csinaljak hogy abba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MrCash kérdése:

Mit csinaljak hogy abba hadja? (Tobbi lent)

Figyelt kérdés
18/F vagyok es van egy baratnom. Ha csokolozunk egybol a gatyamba nyul es fogdossa a farkam.... Ez elsonek meg tetszett is, de most mar kezd kicsit sok lenni..Ha kettesben vagyunk akkor is ram tapad es nyul egybol a gatyamba....
2016. jan. 26. 09:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Komolyan mondtam. Ha beszélsz vele, el tudsz érni olyan dolgokat nála, amit amúgy csak telepátiával tudnál.
2016. jan. 26. 10:55
 12/20 anonim ***** válasza:
Miért baj ez?? Ha nem fogdosná a farkad akkor azért lennél kiakadva! Viselkedj férfi módjára, vedd elő ha már úgy is a markában van és.......
2016. jan. 26. 11:05
 13/20 anonim ***** válasza:

Amúgy nőként kérdezem,hogy ez miért baj?:D Aszexuális vagy vagy meleg? Még sose hallottam pasit ilyenről panaszkodni...hacsak nem mások előtt csinálja a csaj,nem tudom mi zavar benne.

19L

2016. jan. 26. 11:06
 14/20 anonim ***** válasza:
A helyesírása zavarhatná egy kicsit. 😃
2016. jan. 26. 11:13
 15/20 anonim ***** válasza:
De but vadj
2016. jan. 26. 12:19
 16/20 anonim ***** válasza:
Buta vadj
2016. jan. 26. 12:20
 17/20 anonim ***** válasza:

Ez komoly? Ha nem tudod fogadni a kommenteket,inkabb ne irj ki kerdest,mert igazuk volt abban amit irtak. Attol,h te sz*ros 18evesen nem tudsz kritikat elfogadni,az nem mas hibaja!

Masreszt igaz,a legtobb pasi a ket kezet osszetenne... Kicsit gondolkozz el,h miert is nem tetszik ez neked. Inkabb hagyd ott a csajt,mert valoszinuleg csak vaganykodni tartod.ha oszinten szeretned,minden erintese jol esne es meg viszonoznad is. Amugy ha meg ennyire allandoan nyulkal,az is lehet,h keves vagy neki es surubben igenyeli,magyarul megint nem a csaj a hibas,hanem te. Akarmi all a dologban,itt neked kell valtozni ugy erzem,mert a lany ezzel semmi rosszat nem kovet el...

.../Nő

2016. jan. 26. 12:25
 18/20 anonim ***** válasza:

Eszem megáll... Nő létemre nem értem, hogy mi a problémád. Ha ez nem jó neked, akkor talán meg kéne mondani neki, hogy ne csinálja.

Ha a barátom leül mellém, és elkezdem simogatni, két perc múlva már azt veszem észre, hogy ott a kezem. Vagy ha kocsiban ülünk. Szerencse, hogy ez őt nem zavarja.

Ja, és ha úgy érzed, hogy nincs közünk a szexuális életedhez, akkor nem kéne itt, a nagy nyilvánosság előtt kiteregetned.

2016. jan. 26. 12:26
 19/20 anonim ***** válasza:
Figy azt akarja hogy elővedd a farkad és jól megd*gd vagy megsz*pasd. Őszintén az ilyen pasikat "mázlistának" szokták becézni. Legyél már kicsit tökösebb és adj a csajnak ha azt kéri!
2016. jan. 26. 12:57
 20/20 Költőnő? ***** válasza:

jajj.

jajj.

jajj.

2016. jan. 26. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!