Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti belemennétek?
Ilyen ajánlatot sokat kaptam én is. Ez mind átverés. Ha valaki gazdag, utazgat, van pénze akkor meg tud fizetni egy luxus prostit. Vagy ingyen megkap bárkit, ha még jól is néz ki, minek fizetne?
Kamu az egész szerintem, én megköszöntem azzal, hogy nem vagyok prosti, erre keressen mást.
Ha szexért pénzt fogadsz el,az prostitúció!
Mi az hogy ajándék?!
Ajándékért nem kérek ellenszolgáltatást!
Ezt is csak veletek lehet elhitetni.
Száz szónak is egy a vége.Az a nő, aki pénzért szexet ad cserébe.Az ...va.
Még annyi.
Tenyerén hordozna? Magyarán szólva,meg vesz magának!
Más az ha valakit megszeretek,és úgy hordozom a tenyeremen.Mint hogy a szexért pénzt adok neki cserébe,és úgy hordozom a tenyeremen.
Vegyél magadnak ajándékot, mert ő nem tud mivel meglepni.Na ez a legnagyobb baromság amit hallottam az utóbbi időben!
Én lány vagyok és nekem pár éve egy meleg csoporttársam ajánlotta fel, hogy anyagi támogatásért cserébe játsszam el a barátnőjét. Belementem mert diákhitelem van, gondoltam semmi gond nem lehet, lefeküdnöm biztosan nem kell vele, kézenfogva séta meg néhány szájrapuszi a nyilvánosságnak belefér.
Két hónap után már olyan volt mint a legjobb barátom, felhívott magukhoz családi vacsira csak a családja nem jött el. Itallal kínált amibe belekevert valamit és arra emlékszem, hogy forgott velem a világ. Utána nem tudom mi történt, de sejtem, mert reggel meztelenül ébredtem az ágyában és azt hittem elsüllyedek szégyenemben. És így még feljelentést sem mertem tenni.
Szia!
12"-es vagyok.Én nem érzem úgy hogy neked támadtam volna.Mert általánosítva,és feltételes módban szóltam hozzá a kérdéshez.
Talán egy mondatomért kérhetek elnézést.De ezt sem tartom igazán sértőnek.
"Ezt csak veletek lehet elhitetni".
De ez a mondat se volt személyeskedő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!