Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, írnátok anál tapasztalatokat?
Teljesen spontán volt az egész.
A pasit szo.ptam, ő meg bedugta az ujját a se.ggembe. Tök nem esett jól, és mondtam, hogy ezt ne. Erre hasra fordított az ágyon, és egyszerűen egy mozdulattal benyomta. Állatira fájt, meg olyan volt, mintha kakilni kéne nagyon, és alig vártam, hogy vége legyen.
Aztán csodálkozott, mikor megpofoztam, és mindenféle ri.bancnak meg fapi.nának nevezett, mert eddig minden nője élvezte, ha én nem, akkor velem van baj.
A másik pasi (csak hogy legyen még tapasztalat írva), aki rávett, elég sokat rágta érte a fülem, és magyarázta, hogy azért nem volt jó, mert előjáték, meg síkosítás, meg beöntés, és egyebek. Gondoltam, tudja mitől döglik a légy, volt már a f.. másik oldalán: a pasi biszex, őt is rakták már se.ggbe.
Egyrészt roh.adt megalázónak éreztem, hogy ott vár a hálóban, és tudja, hogy épp a zuhanyrózsát dugom a se.ggembe, hogy kitisztuljon a végbelem, és fo.sok, mint a lakodalmas kutya. De ehhez ragaszkodott, mert fő a higiénia, és hát biztos igaza is van ebben.
Ez se volt valami kellemes.
Aztán elkezdett izgatni, előbb úgy, mint ahogy szokott, jó is volt, meg nedvesedtem, bedugta az ujját nyalás közben, és ez a része tényleg tetszett is. Aztán még egyet, meg még egyet, és már annyira nem tetszett, hiába lazultam el.
Síkosítás, izgatás, tapasztalt partner: a végeredmény ugyanaz, lassan, fokozatosan fáj, amikor bedugja, nem egyszerre, mélyre hatolva pont olyan, mint amikor ro.hadtul kell kakilni, és ha igazán finoman csinálja, akkor se lehet rajta elélvezni, csak nem fáj (annyira).
Párszor még próbálkoztunk, azt mondta, hogy idővel tök jó lesz, kicsit ellazulnak az izmaim, "bejáratódnak", és akkor képes leszek még elélvezni is közben.
Egyébként ezt végig hiányolta, hogy nem tudok elélvezni, és nem értette meg, hogy az erős kakilási inger nem vált ki orgazmust nálam, bocsi...
Aztán a nagy ellazulásnak meg bejáratásnak az lett a vége, hogy egy gyomorfertőzés alkalmával ki se tudtam mozdulni a wc-ről, mert képtelen voltam visszatartani a székletemet. Ezt ne úgy képzeld el, hogy nagyon kell, és érzed, hanem úgy, hogy alig érzed, hogy kéne, nincs is ingered rá, hogy visszatartsd, meg nem is tudod ugye irányítani azt az izomgyűrűt. Egyszer csak ott van a széklet a végbélnyílásodnál, és hiába próbálod akaratlagosan összeszorítani, valami akkor csak szivárog belőle.
Undorító volt, és rettentően megalázó.
Aztán valahogy magától is helyreállt a rend, mert nekem többé oda senki, semmit nem fog betenni.
Tudom, az a divat, hogy élvezni KELL az anált, és mekkora jó az a nő, aki még akarja is, de én vállalom, hogy szerintem a nő megalázásán kívül semmire nem jó. Utálom, undorodok még a gondolattól is, hogy valaha hagytam.
És azóta sok pasi jött azzal a dumával, hogy persze, mert eddig olyan partnerem volt, aki nem elég tapasztalt/óvatos, na majd ő!! Ő megmutatja, hogy a se.ggemben van a mennyország, és mekkorát fogok élvezni.
Mert természetesen Magyarországon minden pasi expert a témában, és nála jobban senki se tudja csinálni.
Köszönöm, hogy ezt igy leírtad, pontosan ezektől tartok én is, de ha egyszer meg valaki akarná és nem vállalnám be, akkor én lennék a prűd p*csa. Egyszerűen a pasik nemn tudják felfogni, hogy mindenféle egészségügyi kockázata lehet, csak azt látják, hogy ott egy lyuk amit még nem foglaltak el.
Nagyon sajnalom, hogy te így jártál! És köszönöm a válaszod Mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!