Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyiben változtatna az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyiben változtatna az életeteken szexuális téren és érzelmileg is ha kiderülne, hogy nem lehet gyereketek?

Figyelt kérdés

Persze nem azért mert nem akartok vagy örökölhetne valamilyen betegséget, hanem mert ha férfi vagy akkor nincs életképes hímivarsejted ha meg nő akkor hormonális okok miatt.

Ez mennyire befolyásolna titeket?

A korotok és a nemetek is érdekel.

24F

2016. jan. 24. 18:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Engem semennyire sem befolyásolna.Különben is 6 éve már nem élek nemi életet.

Úgy voltam vele mindig is,ha lesz gyerekem oké (persze védekeztem azért)ha nem lesz gyerekem soha az sem gond.

2016. jan. 24. 19:16
 12/13 anonim ***** válasza:
Én is örülnék neki, mert nem akarok gyereket, viszont nem kéne a védekezéssel szenvedni.
2016. jan. 24. 19:23
 13/13 anonim ***** válasza:

Emberek..azért azt ne felejtsük el, hogy a gumi elsősorban nem a "gyerekmegelőzés"-en alapszik..

A kérdésre válaszolva: nekem fiatalon azt mondták 90%-os eséllyel nem lehet. Most valószínűleg ugyan ezt mondanák, de reménykedünk abban a kis 10%-ban, hogy össze is jön.

2021. jan. 8. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!