Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lányok többsége hatalmas farkakról áradoznak, de amikor a sors összehozza eggyel, akkor pedig menekülnek?
Nem tudom mire gondolsz hatalmas alatt. Nekem durván a 16-19 cm felel meg legjobban szexre hosszúságban.
A férfiak 80%-ának akikkel eddig voltam, ilyen is volt.
Egyszer voltam 20-21 centissel. Vele se volt rossz. Gondolom tudta hogy nem kell tövig bedugnia.
A fenti ideáltól kisebbekkel pedig általában tényleg egy fokkal kevésbé volt élvezetes.
23/L
Nem hatalmasról, hanem nagyról. Nem mindegy.
Normál határokon belül, kár tagadni, jobb a nagyobb. Azaz jobb egy 18 centis, mint egy 14 centis.
De a túl nagy ugyanúgy nem jó, mint a túl kicsi. Egyszer volt dolgom a gazdája bevallása alapján 24 centissel, az valami kegyetlen volt, normálisan be se tudta tenni. Az már túl nagy. Találkoztam 10 centi alattival, az se volt egy leányálom, gyakorlatilag nem éreztem belőle semmit..
Igazából az átlagos méret a legjobb a legtöbb nő számára. Bár kivételek nyilván vannak.
14:
Itt aztán beszélhetünk ilyenekről.
A kis vagy átlagos alsó szegmensében lévő farkú férfiak (15 cm és alattiak) úgy is lepontozzák a válaszainkat. Nekik sosem lesz nagy farkuk és a világképükben okozna törést ha beismernék akár csak maguknak is, hogy bizony a 13-15 centisükkel több élvezetet tudnának okozni ha az 3-4 cm-rel hosszabb lenne. Most is lehetnek jók a szexben, de bizony annyival hosszabbal még többet érhetnének el.
Valahogy nem hallottam még 15 cm vagy alatti farkú férfit, aki beismerte volna, hogy ez így van.
Tudod a méret nem csak fizikailag, hanem lelkileg-szellemileg is számít a nőknek.
Hagy mondjak egy példát hogy megértsd. Miért fontos a férfiaknak a nők mellmérete? Ugyanazt a nőt mitől találjátok szebbnek ha kellemesen nagy, húsos, jól fogható mellei vannak, mintha csak kb két bimbója van a semmi közepén?
Valamiért ez így van.
Ugyanez a helyzet a férfi farkakkal is. Pszichológiailag jobb hatással van a nőkre a nagyobb farokméret, mint egy kisebb. Ahogy egy nő is jobb benyomást tesz rád, mikor látod hogy nagyobbak a mellei kicsi helyett, ugyanígy te is nagyobb benyomást tehetsz egy nőre, mikor látja hogy 16-19 cm-es farkad van, mintha azt látja hogy kb 13-14 cm.
Ügydöntő a dolog? Általában nem. Vagyis te is összejössz egy kismellű nővel, ahogy a legtöbb nő is együtt marad a kisebb farkú férfiakkal ha meglátja mekkora neki. De attól még ugyanaz a helyzet mindkettőben általában. A nagyobb egy bizonyos határig jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!