Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek normális, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális, hogy a férjem állandóan szexelni akar?

Figyelt kérdés

Naponta akár 2x is, de általában mindennap.

Nekem elég lenne heti egyszer, és szerinte én vagyok a hülye, sokszor emiatt veszünk össze. És sokszor nappal jön rá, ha én nem megyek vele akkor megint én vagyok a hülye, és nem érdekli, hogy a két kisgyerek is ott van a másik szobában, bármikor benyithat, bár a szobaajtót bezárja, de ha tényleg ránk nyitna mit mondjak a gyereknek. És nem tudom neki megmagyarázni, hogy akkor majd inkább este.

Másnál is van így?

2016. jan. 24. 12:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem az a baj, hogy kívánja a szexet, nálunk pont fordítva van, én vagyok a női fél, a férjemnek elég lenne havi 3-4, nekem meg heti 3-4-re lenne igényem, tehát én örülnék, ha a férjem sűrűbben akarná, viszont én nem is ebben látom nálatok a problémát, hanem abban, hogy 1. mi nehezen tudnánk megoldani, hogy napközben legyünk együtt, mivel mindketten dolgozunk, de amíg itthon voltam a gyerekünkkel, akkor is a párom dolgozott napközben. A tiéd nem?

2. Micsoda apa lehet, aki tesz rá nagy ívben, hogy otthon vannak a gyerekek és megláthatnak titeket, csak mert neki áll a micsodája.

Mondjuk a te igényed, a heti 1 alkalom nekem is édes kevés lenne, valószínűleg én is rámásznék rendszeresen a férjemre, viszont azért nem ilyen módon, ahogy a tiéd.

Nem lehet, hogy otthon van egész nap vagy sokat otthon van és ahelyett, hogy dolgozna, feltalálná magát, nincs miben elfáradnia és azért nyaggat állandóan téged?

2016. jan. 24. 16:57
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Tobben is irtak, hogy kompromisszumos megoldas kell. Ez igy van.

Mondd meg a ferjednek, hogy vele heti egy nap szexelhet! Heti 6 nap menjen mashoz. Igy mindketten boldogok lesztek es szex is lesz dogivel.

En eljegyzeskor mondtam az asszonynak, hogy ahol nincs szex, az nem hazassag. Ne jojjon maskepp hozzam. Gondolkodott es azota is elvagyunk.

2016. máj. 14. 00:24
 13/13 János Gilján ***** válasza:
Basszus kérdező! A férjed pont olyan szexmániákus állat, mint én... Űzenem, hogy szégyelje magát! :D
2017. márc. 10. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!