Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért vannak oda A beavatott c. filmből 4-esért?
Azon kívül hogy tetszik nekik a csávó...
Ha csajoktol hallok egy filmkritikát a beavatottról akkor azt hallom hogy...4es így.4es úgy...
A Beavatott egy nagyon-nagyon gyenge sorozatocska, ami talán csak a legbutább kiskamaszoknak tud valami újat mondani. Tehát a pasiért rajongók többsége is ostobácska 14 éves, azok meg akárkiért rajonganak.
Amúgy a színész valóban elég jól néz ki, úgy tudom, görög származású, érdekes mediterrán vonásokat örökölt. Viszont a Beavatottban nagyon gyengén alakít, mert maga a karakter is pocsék. Emiatt számomra például nagyon sokat veszít a vonzerejéből. Ha egy jó filmben játszana egy érdekes karaktert, lehet nekem is megdobogtatná a szívem :D
Tehát tényleg nem a kinézet fontos igazán, hanem a szerepe. Pl. az Éhezők Viadalában nekem nagyon bejön Peeta, mert tényleg egy érdekes, szimpatikus, összetett karakter. Viszont a színész, aki játssza, a valós életben nekem egyáltalán nem tetszik.
25/L
Ha nem tetszett a film akkor mit prédikálsz itt !? :D
Nekem nem 4-es tetszett ha nem a FILM !
A szerepe miatt is erőt,bátorságot,határozottságot sugároz,ami ÁLTALÁBAN bejön a csajoknak
"Vagyis ez a vélemény csak a külsőn múlik?"
Hogyan múlna a belsőn,a filmben egy KITALÁLT KARAKTERT játszik el,és nem önmagát !!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!