Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak kivel beszélnek meg az önkielégítésről?
Az én heteró haverjaim (volt osztálytársak, munkatársak) nem igen beszélnek arról, hogy ki hogyan, és hányszor juttatja magát élvezethez. A meleg és biszex férfiak nyitottabbak e téren, ahogy észrevettem, én is beszélgettem már erről, és tök közvetlen volt az egész.
Nőkkel ugye nem igazán lehet erről beszélni, meg ők nem ismerik annyira a férfi nemi szervek működését, hogy mi és hogyan jó, de a fiúk egymás között is ritkán beszélik meg, hogy melyik önkielégítési forma tetszett nekik, esetleg milyen új játékszert próbálnának ki. Pedig a téma izgalmas, és szerintem lehetne tanulni is egymástól.
Nálunk a haverokkal ez mindennapos téma :D
Szex,autók,maszti,cunci ;)
Hát én csajokkal beszéltem ezt mindig meg, mert szerintem könnyebb. Ők úgy is sejtik, hogy a pasik mindig csinálják, de nekik meg lehet valami újat mondani és mindig feszülten figyelnek.
Egy másik pasinak ciki és nem fog ilyenekről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!