Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon duci csajjal hogy lehet szexelni kocsiban?
Figyelt kérdés
Szűkös kocsiról van szó, a csaj 140 kg kb. A helyszín is megvan, először szexelnék duci csajjal kocsiban, te tartók hogy hogy fogunk elférni.2016. jan. 22. 19:29
11/17 anonim válasza:
fiatal süldő koromban én is dugtam sokat kocsiban.
amit az ember akar, azt meg tudja oldani :D
milyen kocsiról lenne szó?
mert ha le lehet hajtani a hátsó üléseket, és ráadásul kombi akkor probléma megoldva.
bedobsz egy vastagabb takarót és kész, a csaj bepucásít és te meg adagolod neki hátulról.
haver amúgy az apja melós kocsijával járt dugni, dobozos Fiat Ducato, berakott egy 160x200-as matracot a raktérbe, és azon szexeltek :D
12/17 anonim válasza:
Én is duci vagyok, bár egy ötvenessel kevesebb mint az említett hölgy, viszont nagyon sokszor szexeltem már kocsiban klb pózokban. A legjobb az volt, mikor a hátsó ülésen bepucsítottam, és kutyában csináltuk...
13/17 anonim válasza:
bepucásít=pucsít
ökkkkör ez a helyesírás ellenőrző :"D
14/17 anonim válasza:
na mondom én, a #12 ott az élő példa :DD
15/17 A kérdező kommentje:
a sok utálkozonak üzenem hogy szeretem a duci csajokat csak mindig házban szexeltem velük.
2016. jan. 22. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!