Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, nő itt aki nem a határozott, domináns pasikért van oda, hanem beéri ha egy férfival aki nem dirigál neki?
2-es ki mondta azt a baromságot neked hogy unalmas vagyok?
Miért egy domináns pasi aki korlátoz mindent,hogy hogyan öltözködj,hoda mehetsz,mit csinálhatsz,az jó Lenne?
egy domináns pasi aki korlátoz mindent,hogy hogyan öltözködj,hoda mehetsz,mit csinálhatsz, aki dirigál?
Édesem, kicsit bajban vagy a dolgokkal itten. :) Egy HATÁROZOTT, domináns pasi nem csinál ilyent. Legalábbis az igazi FÉRFIAK nem. A határozott, domináns férfiak tudják, hogy mit akarnak, tudják, hogy az akaratukkal kihez kell fordulni, és tudják, hogy kell bánni a szavakkal. Egy határozott férfi talpraesett, törtető ember, aki megtesz mindent a céljaiért. Aki nem törik meg, aki nem gondolja meg magát féluton.
A határozottság nem párosul bunkósággal, és modortalansággal, egyáltalán nem.
Nem akarok vitatkozni,de ez megint a jóképüséggel lesz összefüggésbe!Mert a filmekben a domináns pasi mindig jóképű,gazdag,törtető,nem minden domináns férfi Mr.Grey!
Ezt tanuljatok már meg végre!De hagyjuk nem fogok vitatkozni olyanokkal akik a filmből ismerik ezt!
ne keverd a dominanciát az elnyomással.
elnyomja azzal ha megszabja mit vesz fel, hova mehet hova nem, kivel nem találkozhat stb..
domináns pedig az ha tudja mit akar, tesz érte. határozott és stabil. ezt szeretik a nők általában mert egy ilyen emberre támaszkodni lehet.
aztán van a papucs, akit a nő nyom el.
és megint vannak a galamblelküek akiket nem elnyomnak, de ha a nő elsírja magát a srác is sírni kezd, na ilyen emberre lehetne támaszkodni a bajban?
értem a kérdésed de rosszul fogalmaztad meg.
te azt akarod kérdezni hogy a nők szeretik e ha nem a pasi hoz meg minden döntést hanem a nő ugyanígy vele irányít, és/vagy közözösen hozzák meg. gondolom valami ilyesmire akarnál kilyukadni. a válasz pedig kevés, nagyon kevés.
a férfi maradjon meg férfinak a nő nőnek egy kapcsolatban. és egy férfinak stabilnak és határozottnak kell lennie, ezt nevelte belénk a társadalom az évszázadok alatt, és most is ez az ideál.
pasiként ha normális nőt akarsz akkor növessz tököt és kicsit több önbizalom meg határozottság ;) a csajok ezt szeretik.
remélem segítettem 20/f
Teljesen igaza van a hatosnak :)
Én alfa béta és töketlen/puha kategóriákba szoktam sorolni a pasikat. Az első a bunkó a második az aki kompromisszum kész és igazi társ de azért domináns a harmadik a feljebb említett sírós fajta aki a nőtől várja a csodát.
Az első kettő vonza szerintem a nőket/lányokat a harmadik típus kevésbé. De a legtöbb nő bétára vágyik. Legalábbis szerintem :)
Azt nem sikerült belőnöm a kérdező melyik kategóriába sorolja magát.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!