Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Negyvenes pasik kezdeményeznétek egy tőletek joval fiatalabb nővel (kb20)?
Figyelt kérdés
Melyik esetben nem kezdeményeznétek? Mit szólnátok, ha a nő keresne titeket,zavarna vagy örülnétek neki?2016. jan. 22. 06:44
11/22 anonim válasza:
persze, hogy igen!
Ha ő keresne, hízelgő lenne :)
12/22 anonim válasza:
Igen,szoktam is, ez a korosztály izgat leginkább! 42F
13/22 anonim válasza:
31/F vagyok en orulnek 22-27eves koru baratnonek
14/22 anonim válasza:
38 vagyok, éppen egy 17 évessel kavarok mostanában :)
irigykedők, kuss!
15/22 anonim válasza:
Irigykedok..?
Tiz ev mulva te mar puhaphocs leszel o meg egy erett no aki kemenyfhaszt igenyel majd....
Gondolj erre is!
16/22 Sunshinedoll válasza:
Fúj.
40 éves pasi csak akkor kezdjen 20 éves fiatal lánnyal, ha eltartja és ékszereket is vesz neki :D
17/22 anonim válasza:
"14 Any..nak kussolj te k..ög duda.
18/22 anonim válasza:
Nemcsak nem zavarna,örülnék neki.Ha ő keresne az már biztató lenne hogy én is kezdeményezzek.
19/22 anonim válasza:
#14 válaszoló vagyok.
kit érdekel mi lesz 10 év múlva :)
puhapecsek meg a bagózó alkeszok lesznek, de nem én, aki egészségesen élek
20/22 anonim válasza:
Kezdeményeznék simán. Fiatalos egészséges pasi vagyok (47) nem zavar a korkülönbség, idén pont egy 20 évesbe lettem szerelmes, de plátói maradt sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!