Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lelkesedik a szexi fehérneműkért?
Párommal lassan 9hónapja vagyunk együtt, két havonta kb felveszek valami alkalomból valami csinosabb vonzobb fehernemut, combfixel, harisnyakotovel stb. De nem erzem, h annyira tetszik neki. Hétvégén lesz a szuletesnapja és mondtam neki, h lehet meglepem valami ilyesmivel, de megint elèggè èrdektelen volt a temaval kapcsolatban. - te döntésed - ez volt a válasz. Most ez így normàlis?
Ő 21 éves én pedig 20 (làny vagyok)
Nekem vannak ilyen meg olyan időszakjaim. Nyáron például, meg kora ősszel rengetegszer volt barátnőmön ilyen, és imádtam! Egyszer diáklánynak öltözött, na akkor tátva maradt a szám :D
De télére egy kicsit besokalltam, és most inkább csak natúrba nyomjuk... Aztán majd újra jön az érdeklődés ;)
23/F
OMG. Fogadd el, hogy nem érdekli a szexi fehérnemű. Azért mert sok srácnak tetszik (és még több lánynak), nem jelenti, hogy mindenkinek.
Engem sem hoz kimondottan lázba, a pucérságot sokkal jobban szeretem. Nekem aztán tök mindegy milyen bugyi van a csajon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!