Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem tud elélvezni gumival a pasim?
Engem is zavar a gumi. :( Vagy lekonyulok tőle, vagy nem tudok elmenni. Egy csomó pasi így van ezzel.
Kísérletezzetek másfajta gumival. Vagy szupervékonnyal (mint a durex piros); vagy bordázottal. Nekem ez utóbbi vált be.
Nem, dehogy, ez is nagyon erős. De mondom, próbáljátok ki ezt (az ultra thint), meg egy bordázottat. A bordázott nagyon jó érzés a férfinak is.
Plusz, segíts neki azzal, hogy felhúzod a farkára. :) Kézzel vagy szájjal. :)
Csináljátok megszakítással, vagy spermicid hüvely krémmel!
Az óvszer a férfi és a nő számára is zavaró szokott lenni. Előző barátnőm is utálta így inkább tabit szedett, pedig nem mondtam, hogy szedje.
Az ultravékony, meg a bordázott valóban jobb mint a hagyományos, de meg sem tudja közelíteni azt az érzést mikor nincs köztetek semmi. Ez valami új hullám,h mostanában minden nő irtózik a fogamzásgátlótól? Manapság már vannak annyira minimális hormontartalmú tabletták, aminek nincs vagy elhanyagolható a mellékhatása. Plusz ha elkezdtek próbálkozni a hagyományos kereteken túl, akkor a gumi szakadni fog, lesz olyan is,h bent marad... és még sorolhatnám,h milyen balesetek fordulhatnak elő. Akkor persze szükség lesz az eset utánira ami akkora hormon löket mint 2 havi rendszeres tabi...
Szerintem térjetek át a fogamzásgátló tablettára, mert biztonságosabb is és egy új világ nyílik ki előttetek ;-)
A tabletta nagyon sok komplikációt (hízás) okozhat.
Verd ki neki kézzel az aktus után, és lassan majd megszokja a gumit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!