Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen van esélyem arra hogy egy 30 év körüli vsaj legyen a barátnőm?
Figyelt kérdés
Nagyon bejönnek a nálam idősebb csajok,nem csak szexet valamiért kapcsolatot is akarok egy 30-40 év körüli nővel.Van esélyem erre?Ja és hol tudnám megpróbálni?Aránylag helyes és izmos is vagyok,de a baráti körömbe nincsenek idősebb csajok akiknél próbálkozhatnék.Utcán meg azért elég fura lenne :D társkeresőn meg azt hiszik hogy csak szexre megyek.Szóval eléggé tanácstalan vagyok ebben.2016. jan. 21. 19:26
1/1 anonim válasza:
Szia!
Énis ilyen gondolkodással renelkezek mint te. Miért ne lenne esélyed. Én 33 vagyok és sok 41-42 éves nővel/nőben voltam már. Éppen a társkeresőt is megpróbálhatod. Utcán max. akkor ha leejti a kulcscsomóját. Nem tudom nálatok,hogy van de felénk van egy ilyen szórakozóhely ahova csak 30-45/50 évesek járnak. Így én könyebb helyzetben voltam mint te. Az izom,jó testalkat nálam is megvan. Persze helyesnek is mondanak. Sikerülni fog hidd el.
Sok Szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!