Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hogyan kényeztessem a 18 éves barátnőmet? 36F
Elsődlegesen is ki kell deríteni, hogy ő milyen módon akarja, hogy kommunikáld felé a szeretetet. Ha ajándék formájában, az csak akkor jó, ha az kölcsönös, máskülönben benne van a pakliban, hogy csak a pénzedért van veled.
Én azonban azt gondolom, hogy a legjobb a figyelem. A nők szeretik ha figyelnek rájuk. Nem kell tanácsokat adnod, csak hallgasd végig, had beszélje ki magát neked, utána sokkal jobban fogja magát érezni.
Másrészt pedig ne felejts el férfiként viselkedni. Az a 18 éves nő valószínűleg felnéz rád, így biztonságot is keres melletted. Ha azonban gyáván viselkedsz és idegeskedsz, féltékenykedsz, akkor egyre jobban kiábrándul belőled. Tehát a kulcs: maradj férfi
Sok boldogságot
27/F
Kohn bemegy a templomba és beül a gyóntatófülkébe.
-Atyám, vétkeztem.
-Mit tettél?
-Egyszerre két gyönyörű nővel feküdtem le hármasban.
-De Kohn, te zsidó vagy. Ezt miért nekem mondod és miért nem a rabbinak?
-Na de atyám! Ezt mindenkinek el akarom mondani.
Szerintem ez a kérdés is csak a felvágásról szól :D
(Amúgy ha veled van esélyesen most is jól csinálsz már mindent és nem igazán szorulnak a dolgok változtatásra.)
Vegyél neki lakást, autót, ès rengeteg ékszert.
Ha nem, akkor meg úgy is lelécel ilyen tapasztalatlan gyökér mellől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!