Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy már nem volt szűz?
De ostoba vagy.
1. Van akinek nincs szűzhártyája.
2. Van akinek sportolás közben elszakad.
3. Nem mindenki vérzik.
Napi IQ-bajnok kérdésünk megérkezett, köszönjük.
Nem mindenki vérzik, és lehet, hogy még a szűzhártyája sem volt meg, de attól még szűz lehet.
Remélem nem hoztad a barátnőd tudnára a kételyeidet...
Nekem pl. nem csak hogy nem vérzett, de nem is fájt az első szeretkezés, és biztos, hogy nem csak azon múlt, hogy a barátom nagyon figyelmes és gyengéd volt, hanem azon is, hogy szerencsés voltam, ami a szűzhártyát illeti.
(Mondjuk az én barátomban szerencsére nem merült fel annak idején, hogy netalán nem voltam hozzá őszinte.)
Ha nem vagy képben azzal kapcsolatban, hogy a szűzhártyának sok típusa van mind a vastagságát, mind a rugalmasságát, mind a rajta található nyílás (esetleg nyílások) alakját és méretét illetően, itt egy kis vizuális segítség, ami után talán könnyebb elképzelned, hogy miért van az, hogy valakinek komolyabb fájdalommal, illetve nehézséggel, valamint erősebb vérzéssel jár az első behatolás, másnak pedig egyáltalán nem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!