Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet hogy már nem volt szűz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy már nem volt szűz?

Figyelt kérdés
A barátnőm azt mondta hogy nem volt még férfi szentélyébe de érdekes módon mikor megtörtént a dolog nem vérzett csak fájt neki elvileg. Akkor most átbaszott?

#szüzesség #mással volt #nem mondott igazat a szüzességéről
2016. jan. 20. 18:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem jár mindig vérzéssel. Valamint az is lehet, hogy már átszakadt neki mondjuk sportolás közben.
2016. jan. 20. 18:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

De ostoba vagy.

1. Van akinek nincs szűzhártyája.

2. Van akinek sportolás közben elszakad.

3. Nem mindenki vérzik.

2016. jan. 20. 18:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hat marha inteligens szentélyed van nagy szerencsélye van a barátnődnek...
2016. jan. 20. 18:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Napi IQ-bajnok kérdésünk megérkezett, köszönjük.

Nem mindenki vérzik, és lehet, hogy még a szűzhártyája sem volt meg, de attól még szűz lehet.

Remélem nem hoztad a barátnőd tudnára a kételyeidet...

2016. jan. 20. 18:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Plusz ha fájt neki, balf@$z voltál. Igen, te.
2016. jan. 20. 18:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pl. nem csak hogy nem vérzett, de nem is fájt az első szeretkezés, és biztos, hogy nem csak azon múlt, hogy a barátom nagyon figyelmes és gyengéd volt, hanem azon is, hogy szerencsés voltam, ami a szűzhártyát illeti.

(Mondjuk az én barátomban szerencsére nem merült fel annak idején, hogy netalán nem voltam hozzá őszinte.)

Ha nem vagy képben azzal kapcsolatban, hogy a szűzhártyának sok típusa van mind a vastagságát, mind a rugalmasságát, mind a rajta található nyílás (esetleg nyílások) alakját és méretét illetően, itt egy kis vizuális segítség, ami után talán könnyebb elképzelned, hogy miért van az, hogy valakinek komolyabb fájdalommal, illetve nehézséggel, valamint erősebb vérzéssel jár az első behatolás, másnak pedig egyáltalán nem:

[link]

[link]

2016. jan. 20. 19:47
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
téged sem az eszedért szeretnek :D
2016. jan. 20. 19:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj hogy te már szexelsz pedig nem kellene ennyi ésszel megáldva :D
2016. jan. 20. 20:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Te egy sötét állat vagy. Nem való neked a szex.
2016. jan. 20. 21:43
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát bocsánat, hogy az első szexem volt és nem tudtam semmit erről. Bocsánat, hogy egyáltalán feltettem egy kérdést egy olyan oldalon aminek ez a funkciója. Istenem. Nektek nem való a gyakori kérdések.
2017. márc. 26. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!