Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a barátomat, hogy én napi háromszor is akarom neki orálisan csinálni?
Nekem a pipalas nem hogy nem okoz oromet de zavar is!
Egyatalan nem izgat.
Lehet a parodnal is hasonlo a helyzet..
Az elején ez érdekes lehet még. Azután elveszti a varázsát. Tart szünetet, fogd vissza magad! Ha még nem késő és nem undorodott be tőle a folytonos nyaggatás miatt.
Gondold el! Van egy kedvenc kajád. Nekem a somloi például az. Naponta 3x az orrod alá dugnák, hogy meg kell enned.
Egy idő után rá sem tudnál nézni!
19/l
Es emellett szex?
Energiaitalon és protein szeleteken kéne élnem...
Lehet, hogy a barátodnak fontosabb az érzelmi rész a kapcsolatotokban, mint a szex. Az a lány, aki ennyire szereti az orális szexet (jelen esetben a szopást), nem feltétlenül vonzó érzelmileg egy pasi számára, csak lehet, ezt nem vallja be. Ha komolyan gondolsz egy párkapcsolatot, akkor a kommunikáció sokat segít. Beszéld meg vele, hogy ez neked örömet okoz, és ezzel nem csak neki akarsz jót. Készítsd fel érzelmileg, hogy fogadja el a te szexuális igényeid, és ha partner ebben, akkor nem hinném, hogy ez akadályozná abban, hogy naponta akár többször is megtedd vele.
Nem mindenki szexuális "ragadozó", vannak érzelmes szexelők is :)
Néha a jóból is megárt a sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!