Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti hogy csinalnatok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy csinalnatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A baratnommel lassan 5-honaposok leszuk. Mar volt a szexrol olyan teren hogy majd ugy egy egy ev utan szerintem szexelhetnenk. Ezzel nem ertett egyet egyaltalan. Teljesen felkapta a vizet hogy en hogy gondolom hogy sietek meg ilyesmik. Aztan momdta hogy nem akar szexet egy ev utan semmi fele keppen es ha nem tetszik akkor "menjek es keressek mast akit tudok siettetni". (Teljesen hulyesegnek tartom hogy ezert szakitsak vele es keressek mast mert meghalnek erte annyira szeretem)

Majd kb 1 honapra a szex temara felhoztam hogy legyen petting hogy kielegitsuk egymast. En peldaul elveznem hogyan elvezkedne a baratnom. Na de mind1 nem ez a lenyeg most.

Az a lenyeg hogy meg annyit se engedne meg nekem hogy nadragon keresztul megsimogassam a punciat. Total kiakadt erre. De en meg ugy gobdoltam hogy majd egy ev utan ezt mar meglehet csinalni anelkul hogy a baratnom legyilkolna. De ebbe se ment bele mert: meg csak 16 eves, nincs megbaratkozva ezzel a dologgal marmint a szexxel meg a pettingel, meg varni akar, nem akar sietni. De majd kesobb akarni fog o is. (Azt mondta hogy meg maszturbalni se akar es inkabb csak amikor szexxelunk vagy eppen pettingelunk. Mert neki allutasa szerint nincs szuksege ilyen dolgokra mint a maszturbaciora)

Es majd akkor megkerdeztem hogy kb mikor szeretne hogy legyen valami aktus es akkor azt mondta hogy majd talan amikor 18 evet betoltotte. Mivel mas valasztasom nem magyon van ezert elfogadtam ezt a helyzetet es varok ameddig o is akar mert annyira szeretem hogy inkabb varok ra minthogy keressek egy masikat akivel mar tudnek szexxelni

De szerintetek komolyan gondolta hogy majd csak akkor miutan betoltotte a 18-at?

Tavkapcsolatrol van szo. Budapest-Bukarest.

A teliszunetben talalkoztunk utoljara. Akkor az egesz szunetet csak vele toltottem.

Legkozelebb a nyari szunetben talalkozunk majd. :( de akkor en kint is maradok mert a sulit befejezem es inkabb kikoltozom mert az apam is ott lakik es a baratnom is ott van.

En 19 eves vagyok es a baratnom 16.

2016. jan. 20. 07:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Vannak akik így gondolkoznak, ezt tiszteletben kell tartani neked mint a barátjának. Viszont az ő szempontjából annyira nem értem, magamból kiindulva mindent megtennék azért hogy a barátomnak jó legyen, főleg ha ennyire ritkán találkoztok. Ő sem várhatja azért el tőled hogy még két évig karba tett kézzel ülj, mert ő be akarja tölteni a 18at. Nekem ez kicsit régies gondolkodásnak tűnik. De talán javul a helyzet, ha egy helyen laktok, többet lesztek együtt stb.
2016. jan. 20. 07:51
 2/3 anonim ***** válasza:

A ti helyzeteteket szerintem több dolog is megnehezíti.

Adva van némi korkülönbség, ami még nem nevezhető kórosnak, de mégis. Elfogadható, hogy egy 16 éves még nem akar semmilyen szexbe keveredni, 19 éves létedre főleg, ha te már tapasztaltabb vagy és ráéreztél az ízére, akkor érthető, hogy jobban szeretnéd.

A másik gond a távkapcsolat. Az egy dolog, hogy cseteltek, szkájpoltok, de mégis. Konkrétan hányszor is találkoztatok? Egészen másképpen fejlődik egy kapcsolat személyesen és távkapcsolatban, és nem mindegy, hogy a párkapcsolat melyik szakaszában hogyan válik azzá.

Harmadik dolog, hogy te már most azt tervezed, és kérsz állásfoglalást, hogy mit csinálhatsz vele a nyáron, amikor egyéves lesz a kapcsolatotok. Annak ellenére, hogy csak párszor találkozhattatok. Hol a spontaneitás? Fizikai szinten egyáltalán ne ismeritek egymást, nem érzi az illatodat, nem igazán látja a testbeszédedet...

A távkapcsolat során sok dolog csak a fantáziában fejlődik. Főleg, féléves kihagyásoknál, pláne, ha alig találkoztatok személyesen. Te is fantáziaképet alkotsz róla, és felállítasz egy eszményi lányt, holott ki tudja, milyen valójában. Azt, hogy mit csináltok a valóságba, azt akkor kell eldönteni, ha már valós kapcsolatban vagytok, nem virtuálisban.

Mellesleg honnan is tudhatná, hogy mit kíván majd egy év múlva? Alakulnak a hormonok ebben a korban.

Lehet, hogy neki pont ez a biztonságos távolság jön be, és nem akar tőled semmit. Ha így van, visszautazás után ez a kapcsolat valószínűleg tönkre is megy.

Van egy olyan benyomásom, hogy a részedről egy "fantázialány" iránt van társfüggőséged. Kicsit reálisabban kellene gondolkozni. A társfüggőség meg nagyon kemény és visszataszító tud lenni. Nagy próbatétel lesz, amikor valóban találkoztok, és szembesülsz azzal, hogy a fantázialány teljesen más, mint a valós. Őt is frusztrálhatja majd, hogy olyanná akarod alakítani, amilyennek te elképzelted.

Simán lehet az is, hogy még nem képes megfogalmazni azt sem, hogy mit szeretne, s mit nem akár szex akár más téren. Ez egyébként nagyon sok felnőtt is képtelen.

Vannak olyanok, akiket egyáltalán nem vonz a szex, vagy annyira tabutéma a családban, hogy még maszturbálni sem akarnak, vagy csak kínos róla neki beszélni.

2016. jan. 20. 08:34
 3/3 anonim ***** válasza:
helyes írás
2021. aug. 19. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!