Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van mostanában ennyi főnök (domináns) tipusú lány a párkapcsolatokban?
1-es én nem vagyok elnőiesedve!!!
De igaz én nem is 25éves vagyok,túl a 4. X-en
Azért, mert a férfiakat nővé nevelték tudatosan, a nőket férfiakká. Nem- és szerepcserére áhítoznak a háttérhatalomban.
Ha túl vagy a 40-en, akkor az azt jelenti, hogy már a te nemzedékedben is úgy van ez, amikor még szocializmus (kommunizmus?) volt. Ez elég fura. De mégsem annyira, mert akkor meg azt jelenti, hogy lehet pont ez volt a célja annak a 45 évnek, meg, hogy elveszítük a gyökereinket, valódi büszkeségünket, a történelmünkket !
Én 19 éves vagyok, és szerintem te is látod, hogy a ifatalok körében is ez van. A nő akar dominálni, sőt, a férfi is ezt keresi általában. Jó, a ,,férfi" kifejezés elég meredek olyankor, és sokszor, de akkor az elméletileg fiú neműnek született felnőttek...na.
A nekem egyenlőségét akarják ezzel megbontani, nemi háborúk szitása stb stb... egy nő sosem irányíthat egy kapcsolatban. Nem azért mert gyenge. Nem. Azért mert úgymond neki nem az a szerepe. A férfi a védelmező, a vezető, a nő az összetartó. És az egyik szerep ha kiesik, akkor sosem lehet jó egy család szerkezete.
Nem alantas szerep a női szerep, ezt félreértik és lázadnak ellene, hogy ,,csak" összetartó része, vagy nevelő része legyenek... nem értem mi a megalázó egy fontos, becsületbeli feladatban !
19/F
1!
A kerdest azert tettek fel mert a lanyok meg elferiasodtak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!