Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyk s férfiak! Ki az aki meg van elégedve a külsejével ill a szexuális életével?
Meg vagyok elégedve a külsőmmel, a magam 160 cm-es magasságommal együtt. Szexuális téren nem, mert 5 hónapja nincs barátnőm, így az 5 combú asszony csitítja a vágyaimat. :D
Te vagy a Nő az álmaimból?
-Na ne má! :D
Akkor legyünk őszinték.
Na kérem szépen.Én egy túlhajszolt 44-éves fa..i vagyok.Szexeltem már eleget.
De most 1-2 éve már, jobban örülök annak ha nem egyedül kell felkeljek az ágyból.
Persze kell a szex is,és kívánom is.De amikor egyedül kelek fel. Akkor úgy érzem.Hogy sz.rt se ér egy együtt lét, a közös ébredés nélkül.
Ennyi az én bajom.
Amúgy a libidóm olyan mint egy 20-éves titáné.:)
A kondim meg még elbír egy jó másfél két órás dzsemborit.:)
Szerintem egész normálisan nézek ki, a nők azt mondják, hogy túl szigorú vagyok magammal és nagyon jól nézek ki. Pár éve tettem fel itt pontozásos kérdést is a külsőmmel kapcsolatban, 10/8-10-ig változtak a válaszok, azóta meg csak izmosabb lettem - szóval azt hiszem nincs mire panaszkodnom :)
A szexuális életem remek, bár nincs most párkapcsolatom, azért annyi szex mindig jut amennyit szeretnék, könnyen ismerkedem. Tavaly több dolgot pipáltam ki a szexuális bakancslistámról, mint valaha, idén szeretnék ezen az úton menni tovább :)
Ha valakinek van kedve ismerkedni - írjon!
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!