Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sima, vagy a nyelves csók a jobb szerintetek?
Én a simát szeretem, a nyelves mindig is kicsit furcsán kellemetlen érzéssel töltött el.
Na de nektek mi a véleményetek?
Kort és nemet is írjatok.
22/f
Mindkettőnek megvan a maga varázsa, nem tudok, és nem is akarok választani.
19/F
Ha kellemetlen, akkor valamit nagyon elsz@rtok. A jó nyelves felületes, nem a nyálátömlesztésről szól.
Kor,nem
Alapból nem vagyok csók párti, de a nevest nem szeretem... Nekem az igazi vad szex jön be.
23L
Nyelveset sajnos nem mindenki tudja jól. Nem nehéz egyébként, csak nem megtámadni kell a másikat a nyelveddel, hanem finoman cirógatni a nyelveddel a partneredet.
20f
Én a nyelveset sokkal jobban szeretem, mivel a csukott szájas azt csak sima puszinak tartom.
A nyelves meghittebb, bensőségesebb, és sokkal erotikusabb, mint a másik.
Az sem zavar, ha a csaj ügyetlenebb, ha engedi irányítani magát. Már az is izgató, ha kidugja a nyelvét, és engedi szopogatni, nyelvvel simogatni, stb.
Szóval a nyelves, bárhogy is történjen, egy tizes skálán 7-nél rosszabb nem lehet, míg egy nyelv nélküli puszi, ha tombolnak is az érzelmek, max. csak 5-ös lehet nálam.
38/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!