Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ronthatnak az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ronthatnak az erotikus szerepjátékok?

Figyelt kérdés
Szerintetek ronthatnak az erotikus szerepjátékok egy komoly kapcsolaton? Úgy értem, megváltozik-e majd ezután az, hogy hogyan tekintenek egymásra? Mert gondolom egy egyéjszkás kalandban jól jön egy ilyen erotikus szerep, de egy komoly, hosszútávú kapcsolatban, amelynek jövője van, rossz hatással lehet? Mit gondoltok?

2016. jan. 18. 09:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem, de ez függ az adott emberek hozzáállásától is.

Engem pölö nem hoz lázba az, hogy elmegyünk külön-külön egy bárba és összejövünk mint idegenek és szexelünk a hotelben.

Az viszont bejön, ha beöltözünk és eljátszadozunk egymással.

2016. jan. 18. 09:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Az a véleményem, ahogy az interneten mások véleménye is az, hogy az erotikus szerepjátékok még összébb is kovácsolják a komoly kapcsolatokat. Más az amikor egy házaspár valami hivatalos munkakapcsolatnak tekinti együttélését. És más az ha némi időre akár játékos gyerekek lesznek és kipróbálják vad fantáziáikat. A hivatalos munkakapcsolat elég hamar unalmassá tud válni és akár mindkét fél gondolhatja úgy hogy a másik tudta nélkül végre kipróbálja a szexet is egy idegennel. De miért ne csinálhatná a saját házastársával? Miért ne öltözhetne be a feleség szexi ápolónőnek, ha netán ez a férj álma? Miért kellene prostihoz mennie ezzel az igénnyel?
2016. jan. 18. 10:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Nálunk a szerepjátékok váltakozása éppen olyan természetes, mint az ételek változatossága.

Egyébként szerintem pont egy éjszakás kapcsolatban nem kell, mert ott elég újdonság az új partner.

2016. jan. 18. 10:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ront, tapasztalatból mondom.

Párommal sajna nem sűrűn tudunk együtt lenni max csak hétvégeken, de olyankor mindig valami újat csinálunk. Nem is emlékszem(szerencsére) mikor szeretkeztünk hagyományosan. Mi előre megbeszéljük az instrukciókat, kinek mi lesz a szerepe, milyen ruhát kell viselni, stb. Szerepből nem szabad kizökkenni mert akkor veszít a varázsából. Nálunk gyakori a titkárnő főnök, tanár diáklány, bejárónő háziúr, rablány rendőrbácsi.

2016. jan. 18. 11:59
 5/5 anonim ***** válasza:

alapból nem kellene rontania, sőt, inkább javít annyiban, hogy jobban megismered a párod szexuális vágyát. Pl én nekem is csak most nyílt meg a párom egyik "fantáziájával" ami kissé perverz, de ez számomra tök jó.

Viszont annyiban ronthat, hogy lehet így bújik ki a szög a zsákból, hogy az eddig szende kislány/kisfiú szerepjáték közben beindul a talpnyalogatásra vagy a pisi/kaki szexre, ami azért lehet ront a kapcsolaton...

2016. jan. 18. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!