Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Gondolom ti is átéltétek azt amikor a szívetek és az eszetek csatázik valakivel kapcsolatban, na most itt tartok én is.

Nyáron sikerült munkát szereznem suli mellé, és megismertem egy gyönyörűséges leányzót, pont az esetem, minden olyan amilyenről álmodtam, kicsit alacsonyabb tőlem, barna haj, kis cukipofi, szép alkat, a stílusa is kb ugyan olyan mint az enyém.

Viszont, nagy bökkenő itt kezdődik, mivel nem mindig találkozunk ebből kifolyólag elég keveset tudunk beszélgetni és így még nem ismerhettem meg közelebbről.

A másik pedig, hogy én 18 vagyok, ő pedig meglepő módon 30-at fogja tölteni (pedig még a húgánál is fiatalabbnak néztem aki 27) és itt nem tud dűlőre jutni az eszem és a szívem, mert azért az a kb 12 év az 12 év... akár honnan nézzük.

A válaszokat/tanácsokat előre is köszönöm szépen!

(TROLLOK KÍMÉLJENEK)

2016. jan. 17. 22:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak nem a német tanárod aki a farkad után nyúlkál?
2016. jan. 17. 22:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Legalabb jobban megismerni erdemes lenne, abbol nem szarmazik semmi rossz. Aztan majd meglatod. A 12 ev ebben a korban soknak tunik, dehat lehet hogy nektek eppen mukodni fog.
2016. jan. 17. 22:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Angolos vagyok haver, és nem jönnek be a tanítóbácsik! :D
2016. jan. 17. 22:55
 4/8 anonim ***** válasza:
2016. jan. 17. 23:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha már létezik EGY ilyen ember, akkor léteznie kell több ilyennek is! :) Korban, és személyben is hozzád illőbb :)
2016. jan. 18. 00:02
 6/8 A kérdező kommentje:

#4 nekem ahhoz a kerdeshez semmi kozom nincs.

#5 az oke, csak akik korban kozelebb allnak azok tulzottan is r*b*nc modjara viselkednek.

Masok kozul meg nem jott be eddig senki, Kb 2 eve vagyok valakire, de eddig tenyleg senki nem jott be annyira mint o.

Bar az erdekes, hogy eleg sokszor tapasztaltam, hogy frotolni kezd csak sose jutottunk a vegere mert valami/valaki kozbe jott.

2016. jan. 18. 14:50
 7/8 anonim ***** válasza:

hm.. necces.

Azt javaslom, h direktben ne kezdeményezz.

Csak legyél vele nyitott, érdeklődj felőle, mit szeret stb.

Ha elkezd közeledni, akkor azt érezni fogod, ha meg nem akkor hagyjad. :)

2016. jan. 19. 22:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Hogyhogy mit tennénk? Ez nem kérdés. Szívdolgokban az ész nem rúg labdába. Ha észérvek merülnek, fel, megette a fene az egészet.
2016. jan. 19. 22:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!