Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nálatok mit jelent, hogy: bejössz, csak más az esetem?
Figyelt kérdés
A fiúval többször is lefeküdtem már, én akartam komolyabb kapcsolatot, ő nem. Azt mondta bejössz, de más az esetem.2016. jan. 17. 22:06
11/28 anonim válasza:
Ez azt jelenti, ha nincs ló, jó a szamár is!
12/28 A kérdező kommentje:
Jó hogy ismersz. :D Egyáltalán nem vagyok r:banc...
2016. jan. 17. 22:16
13/28 anonim válasza:
Ha nem lennél r:banc nem kurnál csak kapcsolatban :D miről beszélsz :D
14/28 A kérdező kommentje:
De a férfiak dughatnak kapcsolaton kívül mi? -.-
2016. jan. 17. 22:18
15/28 anonim válasza:
Igen. De nők is, csak őj rbancok lesznek ezáltal. Fiú viszont nem lehet rbanc :)
16/28 aladar12 válasza:
dugna, de azon túl nem igazán érdekled.
17/28 anonim válasza:
Röhejes, hogy ezen az oldalon minden nő csak ezzel az ovis szintű bezzeg a férfiak szintű védekezéssel tud jönni.
18/28 A kérdező kommentje:
Mert a férfiak dughatnak fűvel-fával, ők menők, de ha egy lány lefekszik valakivel akivel nem járnak az egyből r#banc. Nevetségesek vagytok.
2016. jan. 17. 22:33
19/28 anonim válasza:
Nem, egy fiú ugyanúgy csicska, ha minden hétvégén más lotyót dug.
De meg ugyanúgy riherongy vagy hogy ezt csinálod.
remélem megnyugodtál
20/28 A kérdező kommentje:
Jól van legyen igazad. :D Idióta. Nem is tudom minek léteztek.
2016. jan. 17. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!