Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha random pasik 10/8-ra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha random pasik 10/8-ra értékelnek, az nagyon jónak számít?

Figyelt kérdés

Volt egy fogadás,miszerint oda kellett mennem egy buliban random józan(legalábbis annak tűnő:D)pasikhoz és megkérdeznem,hogy hanyasra értékelnének külsőre 10-es skálán..:D

Mindenki 8-at mondott,de egymástól függetlenül,mert ugye nem ismerték egymást.Páran azt mondták,hogy ők 9-ig pontoznak alapból,mert 10/10(tökéletes)nő nincs.

Ez nagyon jónak számít?Azért kérdezem,mert már rég pasiztam,most vagyok túl egy kétéves kapcsolaton és nem igazán tudom magam hova sorolni..van esélyem így nagyon jó pasiknál is szerintetek?:)

19L

2016. jan. 17. 20:26
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
No, nem küldesz képet? :D
2016. jan. 17. 21:52
 22/31 A kérdező kommentje:
Írj privit legyszi!:)
2016. jan. 17. 22:05
 23/31 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hallottál-e már a jelenségről, bulikban a srácoknak szoktak kisebb-nagyobb vízióik támadni a lánykákkal kapcsolatban. Valószínűleg nem minden hátsó szándék nélküli válaszokat kaptál. Ami csak azt jelenti, hogy akkor és ott számukra 5 fölötti lehettél.
2016. jan. 18. 00:56
 24/31 A kérdező kommentje:

Természetesen számítottam a rosszindulatú,kötöszködős kommentelőkre,akik megmondják LÁTATLANBAN,hogy kizárt,hogy 10/5 fölötti legyek.Ezt mégis mi alapján akkor,ha nem is láttál?:D Nem sugárzik belőle a rosszindula és a provokálás,áh dehogy..:D

Annyit mondok,hogy 8 alatti értékelést itt gyakorin sem kaptam(arccal együtt volt a kép).De persze biztos mindenki csak udvarias,mikor az összes megkérdezett ezt mondja:D A normális válaszokat es az őszinte értékeléseket köszönöm :)

2016. jan. 18. 08:56
 25/31 anonim ***** válasza:
Szóval, akkor ha 8 alattit itt se kaptál, akkor az nagyon jónak számít. Remélem, hogy a menstruációs ciklusod se fog felborulni, a lelki egyensúlyod is megmarad, és boldog leszel, mert lesz esélyed "nagyon jó pasiknál is". Mert ez életbevágóan fontos tényező egy kapcsolat szempontjából.
2016. jan. 18. 09:25
 26/31 anonim ***** válasza:
És mégis megkérdezed :D Nem fura egy kicsit se
2016. jan. 18. 10:00
 27/31 A kérdező kommentje:
Jobb dolgom is van,mint vadidegenekkel vitába szállni :) Nektek is lehetne.
2016. jan. 18. 10:10
 28/31 anonim ***** válasza:
56%

De annál nincs jobb dolgod, mint hogy ilyen f.a.s.z.ságokat kiírj ide?

Vita? Én nem vitázok. Én csak levontam egy konzekvenciát mindabból, amit eddig írtál.

2016. jan. 18. 11:01
 29/31 pinkpancser ***** válasza:
Szemtől szemben van aki jobbat mond, de ha 8 az átlag akkor nem lehetsz rossz. Ha gondolod a pontozás ellenőrzésére küldheted a képet :)
2016. jan. 18. 18:28
 30/31 anonim ***** válasza:

Nem ismerünk sem téged, sem az általad említett pasikat, mégis honnan tudjuk mit gondolhattak?

Egyébként meg mit szeretnél hallani, hogy igen, gyönyörűséges vagy, és minden pasi csak rólad álmodik, vagy azt, hogy nem, csak átlagos vagy, de azok a pasik is meg akartak dugni, ezért felfelé torzították az értékelést?

2016. jan. 18. 18:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!