Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mennyire beteg ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire beteg ez a szexuális fantázia?

Figyelt kérdés

A csaj akivel csinálnám:

[link]

Kezdés:

A linkben szereplő csajjal, végigcsinálnánk egy hosszú és kimerítő edzést (persze olyat amit ő is bír az alkatával), majd beülnénk egy szaunába úgy 10-15 percre. Majd ezek után még egy kis mozgás. Ezt azért csináljuk végig, hogy jó izzadtak legyünk, hogy csorogjon rólunk az izzadtság.

Előjáték:

Gyorsan ledőlnénk egy kanapéra, hosszan ölelkeznénk, majd elkezdeném kinyalni az izzadságot a hájredői közül. Amit végezte áttérnék a puncijára és azt is addig nyalnám míg el nem élvez, majd felnyalnám amit elélvezett. Ezt követően, elővennénk némi csokiöntetet és tejszínhabot, majd bekennénk vele egymás testét. Majd nyalakodás és gyengéd harapdálás következne. Ő a tejszínhabos péniszem szopná le, én pedig a csokis melleit csókolgatnám.

Szex:

Mocskos, izzadt testtel, hosszan és érzékien szeretkeznénk. Közbe puszilgatnánk egymást, csókolóznánk. Simogatnám és,nyomkodnám a háját. Miután végeztünk, még egy menetet nyomnánk, csak most ő lenne felül. Majd zárásképp szex után közösen lezuhanyzunk.

Mennyire beteg?

Ja és itt egy másik fantáziám ha érdekelne:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..

Köszönöm, hogy elolvastad!

2016. jan. 17. 17:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
latom szereted a chubbykat :)
2016. jan. 17. 17:36
 2/11 A kérdező kommentje:
#1 Jaja, imádom őket! :)
2016. jan. 17. 17:37
 3/11 anonim ***** válasza:

:D

👍

2016. jan. 17. 17:43
 4/11 anonim ***** válasza:
Fúj undorító ha ő kerül felülre szerintem kilapulsz XD
2016. jan. 17. 17:54
 5/11 anonim ***** válasza:

Az 1. mondat után már sejtettem hogy azt a kérdést is te írtad ki :D :P

Hány éves vagy ? :D

2016. jan. 17. 17:55
 6/11 A kérdező kommentje:
#5 19 vagyok. :)
2016. jan. 17. 17:56
 7/11 anonim ***** válasza:
Ez mind szep es jo. De egy ilyen alkatu lany nem fog veled edzeni. Pláne nem hosszú és kimeritot. Bocsi az offert de ez az igazság. En nem bantom a ducikat de hamar kifulladna.
2016. jan. 17. 17:59
 8/11 A kérdező kommentje:
#7 Azért is írtam, hogy az alkatához mérten, a lényeg, hogy izzadjon.
2016. jan. 17. 18:00
 9/11 anonim ***** válasza:

Merő véletlenségből ahogy olvastam, pont a régi vágyad jutott eszembe. :D

Ha neked jó, csináld. Előjátékként javaslom, a hasán levő hájt nyújtsad, gyúrjad mint a tésztát. :D Kézzel, majd sodrófával. :D

Mekkorát csattana a segge ha mezítláb belerúgnál? :D

2016. jan. 17. 18:26
 10/11 A kérdező kommentje:

#9 Az biztos, hogy jó nagyot csattana. :) Az a hang is izgató, mármint, a háj paskolása.

A húsi gyurmázása meg alap. :D

2016. jan. 17. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!