Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vhol olvastam, hogy sokan így sorolják be a péniszméretet. Mit gondoltok?
13 -15 Kicsi
16 -18 Átlag
18- 20 Nagy
Csajok ti is így gondoljátok ? párotok melyikbe tartozik ?
Kérdező, szerint itt olvastad, és nem kutatásokról szóló cikkekben.
Itt azonban a legtöbben sajnos túloznak. A kérdésedben szereplő adatok -bár nem rosszindulatból eredően, de- szintén túlzóak.
A legtöbb pénisztérkép szerint az EU átlag (10-15%+-) :
4.5 cm átmérő,
14 cm hossz.
(Ázsiában meg kb 3 cm-rel rövidebb az átlag, tehát kb 11 cm.)
11:
Leszbik csalnak és műpéniszt használnak. Pedig ha nem szeretik a fa-.szt elvileg, akkor nem értem miért csalnak a művel. A fa-.sz kéne, de a hozzá tartozó férfi már nem? A homoszex férfiak sem használnak műpuncit.
12:
Gondolom azt te is tudod, hogy az emberiség átlagmagassága folyamatosan nő. De ha megnézünk egy-egy európai országot, akkor is látszik hogy alacsonyabb volt az emberek átlagmagassága 20 éve, mint ma. És a 40 évvel ezelőtti pedig alacsonyabb volt, mint a 20 évvel ezelőtti.
Szerintem ugyanez igaz lehet a farokméretekre is. A mai 15-30 éveseknek nagyobb farka van átlagban, mint a 30 évvel ezelőtt 15-30 éves férfiaknak.
12-es vagyok. Könnyen igaz lehet, amit állítasz, viszont feltételezed, hogy az interneten fellelhető pénisztérképek elavultak volnának?? Akárhányat találtam, szinte mind kb ugyanoylanm adatokat közöl. Akkor hát mind elavult adatokra épít netalántán...? Nem tartom valószínűnek.
Azt inkább valószínűsítem, hogy akár régi, akár új adatok, hiúságból inkább picit nagyobb méretet hazudnak. Ergo, még egy picit az is tulzás, amit mutattam, és lehet h NEM 14, hanem 13.5 cm az EU átlaghossz...
Ahogyan egy internetes beszélgetésen is, főleg ahol anonimitás jellemző, szintén gyakoribbak a túlzások felfelé, hiúság okán....
Szóval a mai EU-ban szerintem reálisak ezek a térképek, nagyjából.
Tehát a legtöbb európai férfi péniszhossza 12-16 cm közötti.
Ha nem csalásról van szó, akkor Magyarországon a leghosszabb a péniszátlag, meg pár helyen még (pl Portugália), de hazánkban is csak 15-17 cm az átlagé (vagy tágabban 14-18 cm).
-------------------
Nem tuom, miért kell annyira presztízskérdést csinálni a hosszból - ugyanis a gyakorikérdéseken túlnyomórészt sajnos ilyen vonatkozású beírásokat olvasok, régóta.
PÉLDA:
Az olaszok szenvedélyes, mediterrán nép. Nyilván nem hazudnak nekik rövidebb farkat. Márpedig ott kb 11-14 cm az átlaghossz csupán! És hát szenvedélyes nép, az olasz pasik jó része szinte folyton csajozik, ismerek személyesen is olaszokat, az olasz nők többsége kacér, nyitottak a szexre átlag felett - és nyilván többségük nem arra megy ki, hogy NEM olasz férfival szexeljen. Sose hallottam még olasz nőktől, se férfiaktól, hogy az olasz nők panaszkodtak volna pusztán a méret miatt....
De épp így az ázsiai nők is beérik a még ennél is kisebb pénisszel!
9-12 cm ott az átlaghossz!! Logikus is ,h az ázsiai nők java részének lehetősége sincs más kontinensen rendszeresen tartózkodni. A természet nem azért talált ki ilyen rövid felnőtt ázsiai péniszt, h kicsesszen az ázsiai nőkkel... Mondhatnánk ,h hát oké, nekik még csak megteszi, mivel az ázsiai nőknek meg a hüvelye szűkebb és rövidebb, az EU hölgyekénél. Na de EU-ban arányában hoszabb és vastagabbak a nemi szervek mind nőknél, mind férfiaknál. Akkor meg mi a a gond??? Mindenki jól jár a méretekkel, ahol él, ha átlagos jutott nekim, vagy ha közel átlagos. Sőt, egy 7 centis fakorrkal is kiválóan ki tudnak elégíteni nőket, ahogy hallom egy es nők saját viszonyaikból - amennyiben JÓL használja a férfi! Nagy farokkal is lehet "bénázni", és élvezetet okozni is.
A túl hosszú farok sokszor, sok nőnek inkább fájdalmat okoz, épp így sokszor a túl vastag is. Voltak nők, akik panaszkodtak már nekem a kapcsolataikról, hogy fáj neki ka vastag, vagy a túl hosszú.
Ezen gondolataimat kizárólag azoknak címzem, akik jajonganak a "hú de kicsi 13 centijük" miatt, meg azoknak, akik hiúságból 20 centist, meg 18 centist hazudnak maguknak. Elég kevés a 20+ centis farok még Magyarországon is...
--------------
Volt itt gyakorikérdéseken, aki azt vetette fel, h netán a nők szemmértékével van baj... én nem ezt látom oknak, hanem van egy fizikai tényező: nem tudom pontosan levezetni, fizikusoktól hallottam, optikai csalódás kapcsán vakernak, hogy szemből nézve más méretűnek látszik a pénisz, mint a sajátunkat látva fentről. De a lényegen ez nem változtat. Meg lehet mérni , akár egy iskolai vonalzóval a hosszt, merev állapotban.
És nehogy már a here alatt kezdje el bárki is méricskélni.... a has felületétől számít mindösszesen, és kizárólag a húgycsőnyílásig! NEM pedig az előre nyújtott fitymáig. Bár akinek görbe a pénisze, előbb igazítson hozzá egy cérnát, példának okáért, majd a cérnát utólag illessze egy vonalzóhoz, ha nincs hajékony mérőeszköze.
Persze, hogy ki lehet elégíteni a nőket még 8cm-el is.. úgy hívják, MasterCard..
Szóval a legtöbb nőnek igenis számít a méret. A kicsit nem szeretik. Kicsi ergo 12-13cm, valamint ilyen nevetséges 3-3,5cm-es vékonyságú ropik. Én nem hazudok, nekem ekkora SAJNOS, tudom, hogy ezzel egy nőt sem tudok megtartani magam mellett.. Miért is?? A nők sem hülyék, és a nagy méretet a dominanciához,férfiassoghoz társítják.. Kisfarokkal, alacsonyan esélytelen az ember egy tartós kapcsolatra, mert ennek úgy is megcsalás vagy válás lesz a vége.. Svédországban végeztek erről kutatást, hogy a kisfarkúakat 5x nagyobb eséllyel csalják meg a nők, mint az átlag v ettől nagyobb mérettel rendelkezőeket.. nem meglepepő, hogy egy férfi sem dicsekszik az ilyen nevetséges 12cm-el?? Miért is? Mert tudják, hogy nem férfias a kis farok.
Csináltak rejtett kamerás felvételeket metrón utazó nőkről, Figyelték a reakciójukat, hova pásztáz a tekintetük.. hát persze hogy oda és volt egy méretes úriember is a tesztalanyok között, akinek a tehetségéről alig tudták levenni a szemüket a nők (nem színésznők).. Lehet bármit dumálni a nőknek számít a méret, NE legyen kicsi 12_3,5cm pl..
A nagydarab, mackós pasi közel se minden nő esete.
Ennyit a "nagyság mindenhatóságáról"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!