Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Szeretitek a kemény, megalázós szexet?
Figyelt kérdés
2016. jan. 14. 22:08
1/11 anonim válasza:
Keves fogja bevallani hogy szereti
Aki jo no szereti
2/11 anonim válasza:
Én szeretem, bizonyos határokig.
5/11 anonim válasza:
megvannak a határok ameddig egy ember szeretheti. persze vannak olyanok akik elitélik és akik kimondottan csak ilyenre vágynak. én imádom...persze megvan, h milyen kereteken belül. de szerintem ez igenis beindítja és vaddá teszi a nőket. :)
6/11 anonim válasza:
Igen,sok nő szereti, köztük én is, ha megvannak a kompromisszumok és a tisztelet.
7/11 anonim válasza:
Igen, szeretem. És nem ezen múlik, hogy jó nő-e valaki.
8/11 anonim válasza:
Szeretem, DE nem minden férfivel(párommal) csinálnám(csináltam). Ilyenkor biztosra kell menni, hogy azt a bizonyos szintet nem lépi át.
9/11 anonim válasza:
igen szeretem, de csak a mostani barátommal próbáltam és remélem más pasi nem is lesz már az életemben :D
23/L
10/11 anonim válasza:
Van egy bizonyos határ
De az alatt mehet ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!