Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek van szexbarátotok?
A fősulin volt.
Nála írtam a szakdogám, meg is lett az eredménye.
Csak úgy néha összejártunk, semmi komoly.
ha nehéz napja volt, lelazítottam, ilyenkor csak azt szerette ha órákig nyalom.
Volt mikor felhívott este 10 kor hogy menjek már át, mert a holnapi előadásra valamit szeretne mondani.
Egy szál bugyiban nyitott ajtót, majdnem a folyosón megcsináltam, olyan izgató volt.
Tudtuk hogy vége lesz, a suli után és nem maradok a városban, őt meg odakötte a munkája.
Utolsó nap két viagrával mentem hozzá, ha jól emlékszem 7szer csináltam meg, utána felállni sem tudtam, másnap estig aludtam úgy elfáradtam.
Utána évekig nem tudtam mi van vele nem beszéltünk, majd egyszer jött egy sms, ha van kedvem találkozhatnánk.
kiderült, nemsokára esküvője lesz, és nem tudja mi legyen a sorsával.
igen, aznap este megint egy maratoni parti volt, majd utána azt mondta ez hozzásegítette ahhoz hogy dönteni tudjon.
megölelt, és mondta hogy innentől soha ne keressem, mert feleség lesz.
Szóval így végződött életem szex barátsága.
Nincs, de nagyon jól jönne!
F/60
Szexbarát?
Ja...hogy ez a jelenlegi elfuserált identitászavaros világban elfogadott definició?
Mindig azt gondolom, hogy nincs lejjebb....aztán rájövök, hogy mégis. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!