Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nektek van szexbarátotok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek van szexbarátotok?

Figyelt kérdés
Mennyi? És milyen gyakran találkoztok? Mást is szoktatok csinálni szexen kívül? Mennyi ideje tart a dolog? Mit éreztek iránta? És ha vége lett, akkor mi miatt? És honnan ismertétek? Kort és nemet is írjatok. Köszi :) 21L

2016. jan. 14. 19:19
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Utolsó ez tetszik hehehe :)
2016. jan. 14. 20:47
 12/21 anonim ***** válasza:
36%
Volt, de amióta elköltözött külföldre nem tartjuk a kapcsolatot. Kéne már egy újat szerezni :D 21/F
2016. jan. 14. 20:57
 13/21 anonim ***** válasza:
6%
nem de jó lenne egy :D 19/F
2016. jan. 14. 21:02
 14/21 anonim ***** válasza:
Volt, de amióta gyerekünk született meg összeköltöztünk, azóta már nem csak barát hanem társ.
2016. jan. 14. 21:04
 15/21 anonim ***** válasza:

A fősulin volt.

Nála írtam a szakdogám, meg is lett az eredménye.

Csak úgy néha összejártunk, semmi komoly.

ha nehéz napja volt, lelazítottam, ilyenkor csak azt szerette ha órákig nyalom.

Volt mikor felhívott este 10 kor hogy menjek már át, mert a holnapi előadásra valamit szeretne mondani.

Egy szál bugyiban nyitott ajtót, majdnem a folyosón megcsináltam, olyan izgató volt.

Tudtuk hogy vége lesz, a suli után és nem maradok a városban, őt meg odakötte a munkája.

Utolsó nap két viagrával mentem hozzá, ha jól emlékszem 7szer csináltam meg, utána felállni sem tudtam, másnap estig aludtam úgy elfáradtam.

Utána évekig nem tudtam mi van vele nem beszéltünk, majd egyszer jött egy sms, ha van kedvem találkozhatnánk.

kiderült, nemsokára esküvője lesz, és nem tudja mi legyen a sorsával.

igen, aznap este megint egy maratoni parti volt, majd utána azt mondta ez hozzásegítette ahhoz hogy dönteni tudjon.

megölelt, és mondta hogy innentől soha ne keressem, mert feleség lesz.

Szóval így végződött életem szex barátsága.

2016. jan. 14. 21:20
 16/21 anonim ***** válasza:

Nincs, de nagyon jól jönne!

F/60

2016. jan. 27. 22:40
 17/21 anonim ***** válasza:
Ja volt egy evig > de aztan elkoltoztek es most makoi napok vannak egy ideje > ritkabban jarokmoziba .meg bulizni igy egyedulnem sok ertelme > keves a szingli es normalis 22F
2016. jan. 27. 22:46
 18/21 anonim ***** válasza:

Szexbarát?

Ja...hogy ez a jelenlegi elfuserált identitászavaros világban elfogadott definició?

Mindig azt gondolom, hogy nincs lejjebb....aztán rájövök, hogy mégis. :D

2016. jan. 27. 22:48
 19/21 anonim ***** válasza:
Nincs ,,de jó lenne ha lenne :D
2016. jan. 27. 22:48
 20/21 anonim ***** válasza:
Sajnos nincs. 21/F
2016. jan. 27. 23:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!