Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok nektek elég ennyi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek elég ennyi?

Figyelt kérdés
Egy-két mondat a benedvesedéshez? Vagy egy jó történet? Nekem lenne egy jó sztorim, ha érdekel privátba elküldöm, és véleményt majd írjátok meg légyszi:)
2016. jan. 13. 22:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
persze, elég, bőven
2016. jan. 13. 22:45
 2/18 anonim ***** válasza:

Elég a nedvesedéshez.

De csak ha kedvemre valò...

2016. jan. 13. 22:48
 3/18 anonim ***** válasza:

Néha elég annyi is, ha jó a sztori.

Küldheted

2016. jan. 13. 22:53
 4/18 anonim ***** válasza:
19%

Találkoznák, beülnénk egy kavézóba, vagy egy étterembe, elkezdenénk beszélgetni, kicsit iszogatnánk, mindent a maga módján, egyre jobban kívánnánk egymást és alig várnánk hogy végre ágyba kerüljünk, de még kicsi időt eltöltünk az étteremben, odajössz hozzám közel, és megfogod a kemény farkamat. Ettől nagyon beindulsz, és úgy dőntünk mindketten, hogy elindulunk haza, épp hogy beérünk a házba, egymásnak esünk, vadul, szenvedélyesen elkezdünk csókolózni, leszakítom rólad a ruhát, beletúrok a hajadba,közbe csókollak, te gombolod ki a nadrágomat, és megmarkolod a kemény szerszámomat, levetkőztetlek, én is levetkőzöm, odahúzlak a farkamhoz és leszopatlak, elkezded szopni :) én közbe ujjazlak és a melledet fogom, és élvezem amit csinálsz, ha leszoptál utána hátrafekszel kinyallak én is, annyira mint még senki soha, közbe meg ujjazlak, így nyalással eljuttatlak egyszer a csúcsra, ha ez megvolt, nyomunk egy 69-et úgy is kényeztetjük egymást, pár percig csináljuk utána hátadra fekszel, én pedig rád és beteszem a szép kis farkamat, megfogom a hajadat és elkezdem tépni nem erősen csak hogy élvezetes legyen, csináljuk így, utána pózt váltunk, kutyapóz a következő, hátad mögé megyek és elkezdelek kú rn i, először finoman, majd egxre hevesebben és a végén húznám a hajad és addig ba sz ná lak amíg ki nem dőlnék :D szét kú rná lak, mielőtt elmennék odahúználak a farkamhoz, és te kinyítnád a szádat, én meg teleélvezném az arcodat a száddal együtt, te meg lecsurgatnád a ge c it úgy hogy végig csurogjon a melleden:) utána adnék egy csókot, és ha ez megvolt ha már ezelőtt is volt sok menet, lefekszünk, a mellkasomra borulsz, és szépen elalszunk :;) a reggeli szexet nem írom le most, ez is nehéz volt tabletról;) na röviden ezt csinálnám veled :]

Szerinted?

2016. jan. 13. 22:53
 5/18 anonim ***** válasza:
ez a mai véglegényünk nagy sztorija
2016. jan. 13. 22:54
 6/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, őszinte leszek, jó?

Ezt az egészet úgy olvastam végig, mintha egy 50 éves, szemüveges, kopaszodó, kövérkés férfi narrálta volna monoton, unott hangon.

Sajnos semmit nem indított el bennem.

2016. jan. 13. 22:58
 7/18 anonim ***** válasza:

Lehet egy szakmai tanácsom férfiként 68%-os?

Nem rossz, de bontsd ki részletesebben, lassabban, hosszabban, ne annyira szögletesen írd le, lágyabb megfogalmazással, ne ilyen tárgyilagosan.

Lehet szinesíteni apróságokkal, amik életszerű történések. Vigyél bele több szenvedélyt, amit nem feltétlen a vulgaritással érsz el! Használhatsz vulgaritást a megfelelő helyen, időben a szövegben, de ha túl sokat írsz bele, az közönségessé teheti az írást.

A nők szeretik a "húzást", ha húzod az agyukat, minél részletesebben írsz, annál jobban beindulnak rá. Amúgy jó. De pasas vagyok, rám ne írj.

2016. jan. 13. 23:01
 8/18 anonim ***** válasza:
a 68%-os, én az ő sztoriját dobtam csak fel, amit nekem elküldött:) és nem pasi vagyok..:)
2016. jan. 13. 23:02
 9/18 A kérdező kommentje:
:D gyerekek tabletrol irtam le 3perc alatt :D
2016. jan. 13. 23:02
 10/18 anonim ***** válasza:
nagyon ügyes vagy, büszke lehetsz magadra, nagy szellemi teljesítmény
2016. jan. 13. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!