Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Hogyan éltétek át sex közben a legnagyobb orgazmust?
Figyelt kérdés
Lassú vagy heves szex volt?Esetleg ujjazás vagy nyalás?Milyen érzés volt?Mivel volt másabb mint egy normál orgazmus?2016. jan. 13. 17:13
1/4 anonim válasza:
Múltkor volt, amikor ő a széken ült, én meg az ölében, és úgy szexeltünk. Lassú és heves volt váltakozva.
2/4 anonim válasza:
Exem akkor elte at a legnagyobb orgazmusat, amikor egy ora elojatek, oral mindket oldalrol, ujjazas, majd punciba beraktam, kb 15 perc, majd a popsijat izgattam, de kezzel nem nyuktam hozza, csak a farkammal, majd beraktam, es ket harom percig ladsan, majd utana egyre gyorsabban toltam naki, kozben a csiklojaval szorakoztam, es ujjaztam, a bimbojaval jatszottam, ettol olyan orgazmusa volt, hogy mar fajt, amikor raszoritott az elso hullam, majd leugrott rolam, es kert tiz perc szunetet:D
3/4 anonim válasza:
Én ujjazás, lassú és heves szex váltakozásával, majd nyalás által értem el a legnagyobb orgazmusom. Hosszabb volt, erősebb, szenvedélyesebb, mint a "normál".
4/4 anonim válasza:
Nekem kb. 30-60 perces előjáték után lassú, érzéki majd gyorsabb kb. 45 perces szexnél volt a legnagyobb orgazmusom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!