Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnám drága barátnőmet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám drága barátnőmet rávenni egy kis szopásra? Tudja, hogy az lenne a mindenem, de undorítónak tartja. Szerintetek megteszi majd?

Figyelt kérdés
Egyszer találkoztunk még, de már szexről is beszéltünk, illetve interneten is beszélünk már hónapok óta. Azt mondta, hogy simán szexelne velem. De amikor rátértem a szopásra, azt mondta hogy undorítónak tartja, esetleg csak "nagyon soká" csinálná. Szerintetek megteszi majd? Esetleg hogyan utalhatnék rá, hogy ne legyek tolakodó? Ha én kinyalnám, akkor ő leszopna szerintetek? 22/F
2016. jan. 13. 16:56
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hogyne tisztáztam volna !? Mondtam, hogy komoly kapcsolatot nem keresek!
2016. jan. 14. 12:03
 12/13 A kérdező kommentje:
És még én vagyok a suttyó, mikor itt a gyakorin mindenki azt ajánlja, hogy a csajnak csak bólogassak, majd dugjam meg és kész !? Ez nekem is furcsa volt, de én nem vagyok ilyen, mint a többi gyakoris... Tisztelet a kivételnek.
2016. jan. 14. 12:59
 13/13 anonim ***** válasza:
#12: Max. az emberek 50%-a (bár ez is sok)...Nem értem, milyen lelkivilága lehet az olyan embernek, aki azt ajánlja valakinek, amit leírtál. De van egy tippem, hogy semmilyen.
2016. jan. 14. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!