Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már veletek olyan, hogy buliba voltatok és orálisan kilégítettetek egy vagy több pasit is?
Figyelt kérdés
2016. jan. 12. 21:22
12/19 anonim válasza:
És te mennyire vagy jobb, hogy egy forintos lotyónak kamuzod be magad, hogy nevess a privátokon? :D
13/19 anonim válasza:
És most minden meleg leírja, hogy volt...
Heteró vagyok de egy csajt akit egy bulin le lehet szopatni vagy dugni azt nem megdugom hanem ráhugyálok max a fejére vagy megalázom valahogy.
14/19 anonim válasza:
volt már ilyen hogy nagyon rám volt gerjedve a csaj aztán kicsaptam a szemét a makkommal, aztán lenyugodt a kis kancás rbanc
15/19 anonim válasza:
Meg sajnos nem de kiprobalnam;)
16/19 anonim válasza:
nekem baratnom szokta.csak az a gond hogy nem engem :D
17/19 anonim válasza:
nem, mivel én nem vagyok egy rossz ri banc mint itt meglepően sokan:c
18/19 anonim válasza:
Hát vagy tényleg meglepően sok a ribi itt, vagy sokan kamuznak. Velem még nem volt ilyen és nem is tervezem, különben is van barátom.
19/L
19/19 anonim válasza:
Volt de nem buliban. Szimplán csak össze ültünk sörözni és jó volt a hangulat. 22 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!