Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akad le a srác, ha azt mondom neki hogy higgye el nem én kellek neki?
Figyelt kérdés
Mikor bókol és én közlöm vele hogy ne akarjon engem csak egyre jobban akar. Mi bajuk van a férfiaknak?2016. jan. 12. 15:59
1/8 anonim válasza:
Mindíg az kell ami nem lehet a tiéd :)
3/8 anonim válasza:
hm.. hát ne azt mond neki, hogy ne akarjon téged, meg nem te kellesz neki.
mond neki azt, h NEKED nem kell ő! :D
4/8 anonim válasza:
Ne azt mond h "nem én kellek neked", hanem h "te nem kellesz nekem".
Fogalmazd meg egyrtelműen, különben "nem én kellek neked" kihivasnak veszi, h vajon miért lennél olyan rossz neki veled együtt lenni és kiváncsi lesz ezrt meg akar hoditani.
5/8 anonim válasza:
Csak megerősíteném a 3. és 4. kommentelőt.
6/8 anonim válasza:
látom, 4es, kb ugyanarra gondoltunk (3as vagyok).
mindig célrevezetőbb a határozott, végérvényes visszautasítás a terelésnél.
nyugodtan bántsd meg!
neki is jobb ha pontosan tudja mi a helyzet, még ha eleinte fájhat is neki. de hamarabb túl lesz rajtad :)
7/8 anonim válasza:
Kanos,meg szerelmes.
Reménytelen fazon.
8/8 A kérdező kommentje:
Értem köszi, nem gondoltam volna hogy ezt ennyire túlbonyolítják. :D
2016. jan. 12. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!