Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexpartner?

Figyelt kérdés
Van aki már talált ezen az oldalon, és ha igen, hogy jöttetek össze?
2016. jan. 11. 22:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nekem 2 is lett volna, de... nem tudom, ez olyan gáz így :D Mármint... van az embernek önbecsülése, és nem akar egy bizonyos szint alá süllyedni... Arra jó, hogy leteszteld magad mennyire vagy jampi, hogy el tudsz-e csábítani lányokat akik sok mindenre hajlandóak, de én sokszor inkább csak elveszettnek éreztem őket és nem akartam kihasználni... Habár az utánam következő már tuti megdugja őket, de legalább az önbecsülésem megmaradt ;D
2016. jan. 12. 01:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Írtam neki hogy szia és visszairt
2016. jan. 12. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!