Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Elmondta neki barátnője?
Figyelt kérdés
Na szóval van egy lány az osztályban aki nagyon jól néz ki. Egyik barátnőjével amikor egyszer beszélgettem nyáron , megkérdezte hogy ki tetszik nekem legjobban osztályból és én őt mondtam . Ő Tavaly rám se nézett , de idén meg folyton összeakad a tekintetünk , rámmosolyog pedig van barátja és amúgy se szoktunk beszélgetni.
Vagy mitől változott meg ennyire
2016. jan. 11. 21:11
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy csak kinevet. Lehet, hogy bejössz neki. Lehet, hogy csak te képzeled be.
2/3 anonim válasza:
Egy èv alatt sokminden megvàltozhat.
Ha elmondta neki az mit vàltoztat?
Semmit.
A kèrdès az, Te mit szeretnèl a csajtòl? Különben is azt mondtad, van baràtja...
3/3 anonim válasza:
A csajok érdekes lények!!! Fel ajánlkozol neki és leszar!!! Mikor azt hiszed minden vége akkor meg jön,és nyomul.Ez általában abból fakad ha jól megvan eszébe se jut mozdulni. Ha viszont nem stimm a kapcsolat amiben van,eszébe jutsz,és jön!!!!!Az hogy elmondta e az nem kétséges,persze hogy el!! Ha a lányt meg akarod szerezni, a lányt szard le!!! Minél jobban nem foglalkozol vele annál jobban érdekelni fogod. A barátnőjénél nyomulj,de ne úgy mintha akarnál tőle valamit,csak legyél jó nála baráti szinten.Minden lánynak fontos a barátnő véleménye. Ha annál jó vagy 1 részt nagyobb eséllyel indulsz,meg 1 kicsit féltékennyé is teheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!