Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem élvezem se a nyalást...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvezem se a nyalást, se a dugást?

Figyelt kérdés
Mindkettőt unom egy idő után, elélvezni sem tudok egyiktől sem, de még a közelében sem járok.
2016. jan. 11. 09:21
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
21 éves lány vagyok, 5 fiúval voltam eddig, de mindenkinél ez volt.
2016. jan. 11. 09:21
 2/13 anonim ***** válasza:
4%
Próbáld a hatodikkal. Velem. Garanciát adok
2016. jan. 11. 09:22
 3/13 anonim ***** válasza:
Izgazd a csiklódat közben. Beszélj vele hogy jó neked.
2016. jan. 11. 09:41
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Benned lehet a hiba lehet nem is kívánod akkor miért csinálod?
2016. jan. 11. 09:50
 5/13 anonim ***** válasza:
39%
Mert fiú vagy
2016. jan. 11. 10:00
 6/13 anonim ***** válasza:
39%
Ha 21 évesen már 5 fiúval feküdtél le, akkor biztosan mindegyikben rengeteg érzelmi töltet volt, amit az évek boldogsága alapozott meg. /Irónia/
2016. jan. 11. 10:03
 7/13 anonim ***** válasza:

aszexuális vagy.

masztival élvezel?

2016. jan. 11. 10:12
 8/13 anonim ***** válasza:
48%

6:

Én 15 évesen vesztettem el és most 22 éves vagyok, 6 fiúval a hátam mögött. Egyikkel sem volt fél évnél rövidebb a kapcsolatom soha. A leghosszabb 2 év volt.

Hogy mi számít soknak, abban nem csak a kor van benne és a korábbi partnerek száma, hanem egy-két másik faktor is.

-------------

Nekem is van ilyen barátnőm kérdező. A papucs, lúzerebb fajta fiúk kitartanak mellette, mert örülnek hogy szép barátnőjük lehet, de jó pár komolyabb férfi hagyta már őt ott, mert zavarta őket, hogy bármit is tesznek hónapokig, nem élvezi a szexet. Nincs valamilyen gyerek- vagy kamaszkori traumád, ami ezt okozta?

2016. jan. 11. 10:59
 9/13 anonim ***** válasza:
Ugye nem várod, hogy kérdésed alapján értelmes választ fogsz kapni? Sok-sok mindent kellene magadrol elmondanod. Akkor talán lehetne közeliteni a lényeget. (Ha akarod priviben megprobálhatjuk.)
2016. jan. 11. 11:13
 10/13 anonim ***** válasza:
#8 papucs lúzerebb férfiak... ennél nagyobb fszságot nem is írhattál volna. Az esetbe sem jut, hogy esetleg szeretik őt, és azért nem hagyják el? Ha a csajnak mindegy, hogy élvezi e a szexet, vagy nem, akkor mi a jó életért hagynám el? Én élvezem, úgyhogy a részemről tök mindegy. Ha meg őt nem zavarja az, hogy őt nem, akkor le van szarva. Itt az a lúzer, aki az miatt hagy el valakit, mert ő nem élvezi... semmi értelme.
2016. jan. 11. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!