Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogy kezelje a párotok a merevedési problémáitokat?
Elhagynátok csupán emiatt a barátnőtöket?
Mit tehet ezesetben a lány?
Köszönöm!
Háromszor próbáltuk. Bent volt a kuki, majd pózváltásnál lelankadt. Egyszer újraélesztettem, utána pózváltásnál megint szerusz.
Viselhette meg ez annyira, hogy többet ne akarjon velem beszélni?
Gumiban szar szexelni, semmit nem érez.. ennyire hihetetlen?
és még őt hibáztatod.. nem mindenkinek elég a látvány ingerre, mert nagyjából semmit nem érez belőled a gumi miatt. Sajnos.
A kovetkezo napokban irtam, hogy hianyzik, es szeretnek vele lenni, es nem fogom radobni magam, mert faj a fejem.
Ez ertheto maskepp is?
Azt akartam jelezni vele, hogy csak odabujjni is jo hozza, nem letfontossagu a szex.
Nagyon poker face volt, igy utolag azt kell mondjam. Nem volt gond amig el nem valltunk, utana aznap mar ne akart talalkozni velem, pedig felhivtam hozam ebedre es a kedvencet foztem.
Akkor este meg rakerdeztem, hogy azelott valo alkalomkor sem volt jo neki (az volt a legelso egyuttletunk), erre azt mondta, hogy "deee, egy kicsit". Erre en: "egy kicsiit? az hogy lehet" (itt vagy igen, vagy nem a lehetseges valasz).
Nekem sem volt orgazmusom. Amugy nekem soha nem is volt. O a masodik partnerem. Az elsovel sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!