Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, hogy kezelje a párotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, hogy kezelje a párotok a merevedési problémáitokat?

Figyelt kérdés

Elhagynátok csupán emiatt a barátnőtöket?

Mit tehet ezesetben a lány?

Köszönöm!

2016. jan. 10. 15:08
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Háromszor próbáltuk. Bent volt a kuki, majd pózváltásnál lelankadt. Egyszer újraélesztettem, utána pózváltásnál megint szerusz.

Viselhette meg ez annyira, hogy többet ne akarjon velem beszélni?

2016. jan. 10. 15:53
 12/28 anonim ***** válasza:
0%

Gumiban szar szexelni, semmit nem érez.. ennyire hihetetlen?

és még őt hibáztatod.. nem mindenkinek elég a látvány ingerre, mert nagyjából semmit nem érez belőled a gumi miatt. Sajnos.

2016. jan. 10. 15:56
 13/28 A kérdező kommentje:
De nem hibáztatom. Jól kezeltem a helyzetet, szerinte, nem volt görcsben. Utána is összebujtunk és aludtunk. Csak azóta nem beszél velem.
2016. jan. 10. 15:58
 14/28 anonim ***** válasza:
0%
Próbáljátok megbeszélni és áttérni valamilyen másféle fogamzásgátló módszerre. Beszélgessetek sokat emellett. Biztosan össze fog jönni így.
2016. jan. 10. 16:26
 15/28 anonim ***** válasza:
És pozíció váltás nélkül végig menne?
2016. jan. 10. 18:45
 16/28 A kérdező kommentje:
Nem tudom. De ugy nem lesz monoton?
2016. jan. 10. 19:03
 17/28 anonim ***** válasza:
Talán amikor még nem gondoltad,hogy így fog reagálni mondtál neki valami bántót akár poénból,de ő azt komolyan vette.
2016. jan. 10. 19:13
 18/28 A kérdező kommentje:

A kovetkezo napokban irtam, hogy hianyzik, es szeretnek vele lenni, es nem fogom radobni magam, mert faj a fejem.

Ez ertheto maskepp is?

Azt akartam jelezni vele, hogy csak odabujjni is jo hozza, nem letfontossagu a szex.

2016. jan. 10. 19:27
 19/28 anonim ***** válasza:
Nem tudom,nehéz ezt félreérteni,de lehet,hogy neki mégis sikerült.Amikor elváltatok a szex után ő már akkor kudarcként élte meg?Egyikőtöknek sem sikerült elmenni?
2016. jan. 10. 19:54
 20/28 A kérdező kommentje:

Nagyon poker face volt, igy utolag azt kell mondjam. Nem volt gond amig el nem valltunk, utana aznap mar ne akart talalkozni velem, pedig felhivtam hozam ebedre es a kedvencet foztem.

Akkor este meg rakerdeztem, hogy azelott valo alkalomkor sem volt jo neki (az volt a legelso egyuttletunk), erre azt mondta, hogy "deee, egy kicsit". Erre en: "egy kicsiit? az hogy lehet" (itt vagy igen, vagy nem a lehetseges valasz).

Nekem sem volt orgazmusom. Amugy nekem soha nem is volt. O a masodik partnerem. Az elsovel sem volt.

2016. jan. 10. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!