Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség szex és szeretkezés között?
hosszabb
mélyebb
teljesebb
a partnerrel törődsz nem magaddal
megkockáztatom,hogy nagyobb orgazmussal jár,,,,de hogy másmilyennel az viszont biztos
Pasiként azt tudnám mondani, hogy a szex az, amikor az ösztön vezérel. Mind a ketten akarjátok egymást és hevesen estek egymásnak. A szeretkezés véleményem szerint a forró, erotikától túlfűtött szex, amelyet nem az ösztön, hanem az érzelem viszi előre.
Persze ez csak az én véleményem!
33/F
Ezeket értem.
Konkrétumokra lennék igazán kíváncsi.:)
Pl: csókok, ölelések száma, pózok, az aktus ideje..stb
Vagy két sztori: 1 sima szex és 1 szeretkezés
Eddig azt hittem normális kérdés!
Nem tudtam hogy a KSH-nak dolgozol!
olvass el néhány tankönyvet...
de jobb lenne, ha gyakorlati tapasztalatot gyűjtenél. ne itt.
borzalom, hová jutunk...
A szeretkezésnél ugyebár vannak érzelmek és sokkal magával ragadóbb.Én szeretkezésnél szinte önkívületi állapotba kerülök:D Több a puszi,csók,ölelés és az egész sokkal szenvedélyesebb és eszméletlenül jó érezni a másik testét,az illatát...
Sima szexnél,tehát érzelmek nélkülinél,mondjuk egyéjszakásnál nincs meg ez az érzés,az is lehet nagyon izgalmas és vadító,de semmi több.Ott tényleg csak szexuális izgalom van,semmi plusz.
De a legjobb lesz,ha magadnak tapasztalod meg:)
20N
Ezek szavak. Annyit jelentenek, amennyit belemagyarázol magadnak. Ha én szexelek a nejemmel, vagy közösülök, vagy szeretkezek, vagy dugok, vagy megqrom, vagy széjjelb*szom, nekünk az ugyan az. Számomra ez csak megfogalmazási stílus kérdése.
Ha a szex érzelem mentes, azt mondom: érzelem mentes szex. Érzelem mentes dugás. De nem használom rá, hogy szeretkezés - ez mondjuk igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!