Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukátoknak mennyi férfival volt szexuális kapcsolata? Apukátoknak adta a szüzességét?
Azért mert hülyeség hozzámenni az elsőhöz aki megdugott mert annak káros hatásai lesznek pl félrekefél mert rájön, hogy nem élte ki magát.
A férfiaknál Ugyanez a helyzet. Legyen meg minomum tíz luvnya aztán lehet pár rövidtávú kapcsolatot kezdeni.
Azt azért, ne felejtsd el hogy, nem minden nő egyforma.
Mióta a média szennyáradata ömlik a tizenévesek arcába, azóta vannak ennyire elfajzott nőszemélyek, illetve fiatal kis csitrik, akik kiérdemlik a ribi jelzőt. Ez, kb. a 80-as évek közepétől-végétől van jelen. Na meg ugye, a neveltetésből is fakad, ugyan akkor a partnertől-párjától. Ha egészséges, normális, őszinte és kiegyensúlyozott egy kapcsolat, akkor ott nincsenek ilyenek, illetve nem voltak. Ha odafigyeltek egymásra, és jó, változatos volt a szex, akkor maradtak az első kapcsolatban, és boldogan éltek, vállaltak gyereket.
Kicsit ésszerűtlen és egyoldalú a gondolkodásod. A szüleink még tisztelték és megbecsülték egymást, nem úgy mint manapság, néhány fiatal. Akkor is voltak hasonlóak, de nem ilyen mértékben.
Szerinted ez így van. Nos akkor.
A volt barátnőm pl. akivel 5 hónapja mentünk szét. Ő 33. Én 36. Az első szerelme, párján kívül, én voltam a 2. férfi az életében.
15-16 évesen jöttek össze, a volt párja volt, az első férfi-fiú az életében. Tőle szült egy gyereket is, aki most 10 éves. 3 éves volt a gyerek, mikor a párját kidobta, mert alkoholizált stb. Ha nem művelte volna ezt a srác, azóta is együtt lennének.
7 évig élt férfi nélkül, egymaga nevelte a gyereket, és a szüleivel él.
1 éve jöttem én, közeledtem felé, és úgy lettünk egy pár. És sajnos az első kapcsolatában nagyot csalódott, így lelkileg sérült. Megszokta a magányt, nem nyitott senki felé, nehezen és teljesen nem tudott megnyílni. Fél a kötődéstől, stb. Sajnos emiatt szakított velem.
Viszont, nem kacsingatott sosem másfelé, nem csalta meg se a volt párját, sem engem. 7 év alatt (pedig az irtó hosszú idő) férfi nem volt vele, nem tette szét a lábait senkinek. Mert nem fekszik össze, fűvel-fával.
Ismerek számtalan normális nőt, aki nem kefél félre.
Sőt! Én sem b.@sztam félre sosem kapcsolatban.
Ha úgy érzem, valami nincs rendben, azt próbálom megoldani, helyrehozni, őszinte kommunikációval. Ha nem megy tovább, nem működik a kapcsolat, akkor véget vetek a kapcsolatnak. De nem fogom és fogok megcsalni senkit. Az gerinctelenség. Ha gond van, akkor a számat nem csak evésre használom, hanem kommunikálásra is. Ez pedig sok emberből hiányzik.
Mint írtam, régen is volt aki félrelépett, ez tagadhatatlan. De javarészt, normálisak voltak a szülők korabeli emberek, nem úgy mint manapság.
Anyám sem hajította szét a lábait senkinek, csak apámnak.
Te lehet hogy ribikbe futottál csak bele, vagy olyan nőkbe, akik könnyűvérűek és kiélik magukat. Én is voltam ennek részese, de volt normális nőm is.
Lehet hogy te szeretsz félrekefélni, én nem.
Tudok gondolkodni, mielőtt cselekszek, és ki tudom nyitni a tábori kulacs pofámat. Sok ilyen nő van.
Ezért pedig, ne fikázd a másik anyját.
Voltak neki más fiúk, de nem sok.
10 év korkülönbség van köztük, 19 évesen szült engem, és tesóm is van. A közös hitelre és apám válalkozására ráment a családi tőke jó része, emiatt eggyütt maradtak.
Apám többször megcsalta, a vége felé már nagyon boldogtalan volt mind a kettő. Aztán végre elváltak és mindketten új partnerrel élnek, sokkal boldogabban.
Nem az a fontos, hogy hanyadik, hanem hogy kiegyensúlyozott legyen a kapcsolat és boldogak legyenek mindketten.
Emiatt nekem nagyon komoly élet lecke, hogy párkapcsolatban max 1-2 év korkülönbség legyen csak, és bármiféle gyerek/háziállat/hitel csak úgy vállalható, ha egyedül is megoldható, ne ez tartson össze minket hanem az érzelmek és a tisztelet.
Különösen egy gyereket nem szabad kitenni ennek, egy elvált de boldog szülő mellett jobb felnőni, mintsem egy 20-30 éves házasság mellett ahol minden második nap tányérok törnek és lelki terror van.
Nekem sem apukám sem anyukám nem volt az erkölcs megtestesítője: Anyu nagyon jó nő volt (ma is az) és igen sokat és sokakkal tapasztalt, Apa meg valamit nagyon tudott, mert a nők kézről kézre adták egymásnak.
Aztán - fogadásból - megfektette Anyut (szerelemről még szó sem volt), aztán annyira jó volt nekik együtt a szex, hogy összeköltöztek.
Aztán Anya iszonyúan beleszeretett Apába, aki aztán el is vette, de nem akart gyereket. Két év telt el, mire egyszer odaállt Anya elé, hogy most kezdi érezni, hogy be kellene teljesednie a kapcsolatuknak, és legyen egy gyerekük.
Ennek örömére elvonultak egy vidéki szállodába, és éjjel nappal dolgoztak a projekten. 9 hónap múlva megszülettem, mint igazi, betervezett szerelem-gyerek.
Miután a tesóm is megszületett, megnyitották a házasságukat és azóta is nyitott házasságban élnek - szerintem igen nagy szeretetben(!) és harmóniában, én talán egyszer hallottam őket veszekedni, de akkor sem féltékenységből.
Nincs mindenkinek igénye arra, hogy "kiélje magát", van, aki a szeretetet és az érzelmi stabilitást helyezi előtérbe, csak halkan jegyzem meg.
Egyébként anyámnak egyetlen partnere volt apám előtt, és apám volt az, aki anyámnak "adta a szüzességét".
Azért a mi apáin, anyáink a hippi korszak gyermekei, ahol a jelszó az volt: szeretkezz, ne háborúzz! (make love not war!)
És hát bizony - ahogy mesélték - még a legyet is... és úton- útfélen.
Megkérdeztem a szüleimet: szerintük nem éltek szende életet fiatalkorukban, főleg az egyetemi évek alatt.
Apám szerint aki anno városon szüzen házasodott, az vagy hazudott, vagy azóta a sok szeretője volt - vagy ekkorra már totál besavanyodott!
Engem nem zavar - ha Apát nem zavarja - hogy Anyának Apa előtt sok pasija volt. Az tény, hogy azóta nagyon nagy szeretetben élnek, és neveltek engem.
Teljesen nyitottak, szabadon járkálunk a kertben meztelenül, és már 10 éves koromban mindenről felvilágosítottak.
Abban a korban sokkal korábban házasodtak. Egyszerűen ez volt a szokás, mert az ő szüleik még kb úgy éltek mint a hát... Középkorban. Nem láttak másra példát.
Pont a mi szüleink azok ahol már gyakoribbá vált a válás, gyerek helyett vagy mellett van aki karriert is épített.
Amúgy nekem anyukám 15 évesen jött össze apukammal és az első gyerekét 24 évesen szülte. Úgy hogy egyetemet végzett, és hát nem a falu kurvája típus, úgyhogy szerintem neki is apu volt az első.
Amúgy ők is jól elbaszták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!