Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anál. Mi a véleményetek róla?
Az is érdekelne,hogy mennyire fordul elő a szexuális életetekben.
Ha szeretitek akkor miért,ha nem akkor miért?
Kort és nemet is írjatok légyszi.
# 3
Aki szerint ez egy jó analógia, mert ez két összevethető dolog "eredetileg egyik sem arra való" alapon, annak szerintem azon azért érdemes lenne elgondolkoznia, hogy inkább egy falat kaját tolna fel a hátsó felébe, vagy abból enne meg egy darabot, ami a hátsó feléből kipottyan, vagy tök mindegy. :-)
(Plusz az orális szexnek azért nincsenek olyan hosszabb-rövidebb távú egészségügyi kockázatai, lehetséges következményei, mint az anális szexnek, nem igényel olyan higiéniai előkészületeket a kínos baleseteket elkerülendő, elég kicsi az esélye, hogy fájdalommal járjon, stb.)
Az első szexuális élményeim között volt, hogy egy tőlem kicsit nagyobb lány hívott popsi-ujjazásra. (Olyan édes volt ahogy mondta: Gyere játsszunk seggbedugócskát) :-)
Majdnem minden eddigi partneremmel análoztam is. Volt aki külön megkért, "szűztelenítsem már a kipufogóját is".
Lassú ujjazás után általában örömöt, nem fájdalmat okoz a lányoknak is. Sajnos pl. aranyér esetén nem könnyű elérni hogy ne fájjon!
De én nagyon szeretem!
F/60
# 6
Mivel nem tudom, hogy töröltek-e innen a tartalma vagy a hangneme miatt hozzászólást tegnap este óta, megkérdezhetem, hogy melyik hozzászólóról feltételezed, hogy "férfigyűlölő feminista"?
En nem reg probaltam ki a parommal, nemvolt elore megbeszelve meg semmi, hanem jott magatol. Elegge rovid ideig tartott mert neki is ez volt az elso.
Viszont kovetkezo nap mar tobb ideig birta, es nekem nagyon nagyon jo volt. Pedig eddig hulyesegnek tartottam. De most hogy kiprobaltam.. imadom!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!