Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek vajon észrevette?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vajon észrevette? Ráélveztem barátnőm anyukájának ruhájára.

Figyelt kérdés

Sajnos elég hamar elmegyek, így ki akartam próbálni, hogy szex előtt csinálom magamnak, hátha így tovább bírom. Barátnőméknél voltunk és mikor éreztem, hogy lassan szex következik, akkor kimentem a fürdőbe és gyors kivertem, csak sajnos egy kicsit nagyobbat "lőttem" és ráment barátnőm anyukájának szennyesben lévő felsőjére. Letöröltem amennyire tudtam, de félek, hogy még látszott és érződött a szagán.

Szerintetek észrevehette? Mit gondolhat?

2016. jan. 8. 21:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

És ha meglátta? Szerintem LÖVÉSE sincs, mi az a fehér folt a pólója nyakán. Az anyukának ilyen sztori eszébe nem jutna XD

Barátom spermája a hátizsákomra ment rá...reggelre nyoma sem volt a foltnak.

2016. jan. 9. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!