Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, Nők, Előfordult...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, Nők, Előfordult veletek, hogy a párotokból kiábrándultatok a kis mérete miatt? Olyankor ezt, hogy leplezitek?

Figyelt kérdés

pl: külsőleg tetszik , minden jó, és már leakarsz vele feküdni és mikor meglátod a péniszét hát...kiábrándulsz belőle.

Gondolom azonnal le lehet olvasni az arcotokról ezt.

Olyankor lefekszetek vele ? vagy már nem ? utána elkezdetek gondolkodni, hogy hát, azt hittem nagyobb van neki...

Volt ilyen ? mekkora volt neki ?

2016. jan. 8. 14:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Már az elején el dől hogy élvezed vele a sexet vagy nem...

Ha nem, akkor miért jöttök össze?

2016. jan. 8. 14:50
 2/7 anonim ***** válasza:

Az, hogy valakinek mekkora, az nem a szex előtt, hanem közben derül ki. :)

Legfeljebb többször nem fog lefeküdni veled. De szerintem ha egyébként bejössz neki, és ügyes vagy, akkor emiatt biztosan nem fog elhagyni.

2016. jan. 8. 15:53
 3/7 anonim ***** válasza:
45%

Nem leplezek semmit, kirakom és kèsz.

Lehet álszentkedni, de minek pazaroljuk egymás idejét.

Egyèbkènt ha megfogom is tudom mire számítsak. Nem kell addig eljutni hogy le is vetkőzzön.

Keresek valami kifogást, annyira állat én se vagyok, és lezárom a kapcsolatot.

2016. jan. 8. 15:56
 4/7 anonim ***** válasza:

2/3

" Már az elején el dől hogy élvezed vele a sexet vagy nem... "

Olvasd el még egyszer akkor :D

2016. jan. 8. 15:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Én adnék neki egy sanszot bármekkora is. Max nem lenne második alkalom. Mert ki tudja? Lehet ügyes és úgy mozgatja, hogy észre sem veszem, hogy kicsi a szerszám.
2016. jan. 8. 16:13
 6/7 anonim ***** válasza:
67%
Amikor a 17 éves kislányok már mindent tudnak, és nem lehet nekik újat mutatni, mert már nadrágon keresztül is tudják, milyen lenne a csávóval a szex, aki egyébként külsőre meg kisugárzásra bejönne... :D :D :D
2016. jan. 8. 16:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Az en idomben elobb osszejottunk aztan kefeltunk xd mostmeg azt olvasom hogy ha nem jo a szex nem jovunk ossze hat ez jo:)
2016. ápr. 8. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!