Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan lányról, akinek az a mottója, hogy "Az igazán jó szex ott kezdődik, ahol a gátlások véget érnek! "?
Figyelt kérdés
2016. jan. 8. 10:54
1/11 anonim válasza:
Én férfiként is igy gondolom. Mindig is ilyen nőre vágytam.
2/11 anonim válasza:
Mottónak jó, na csak kérdés, hogy hogyan van átültetve ez a "bölcsesség" a valóságba :) Mert voltam már pár lánnyal, aki fb-ra ilyen idézeteket írogatott, aztán az ágyban meg hanyattvágta magát és várta a csodát...
3/11 Igen, én vagyok! :) válasza:
Egyetértek. Nekem meg az a mottóm, hogy a legnagyobb orgazmusok a khurváknak járnak. :D
4/11 anonim válasza:
Az ilyen lány az aki jó az ágyban.
5/11 anonim válasza:
Meg vagyok döbbenve és botránkozva. Elképesztő, hova tart ez a mai fiatalság!
6/11 anonim válasza:
(Pszichoanalízis) Tipikus elektra komplexus. Személyiségfejlődés során a "fallikus szakasz"-ba érve nem sikerült megoldani az Oedipus komplexust, mely - ha ez a lányoknál történik meg - péni**irigységhez vezet a női személyben, ennek következtében pedig cédáskodásra adja a fejét. Mivel a fiúk képesek ebben a fejlődési szakaszban azonosulni az apával - a fall*szuk miatt -, ellenben a nők nem, ezért a nők csak úgy tudnak "azonosulni" az apával, hogyha úgy nyitogatják a lábuk között található kaput, ahogy az csak lehetséges. Sajnos ez a mottó is ennek köszönhető szerintem. De a lényeg: Nem hiszem, hogy ez egy annyira jó mottó lenne és igazából sajnálnám az ilyen embert... vagy nem tudom. Kinek mi. Persze a legtöbben rögtön mondják, hogy "Ugh, nekem ilyen kell, stb, stb..." Csatlakozok az előttem szólóhoz, aki szerint: "Elképesztő, hova tart ez a mai fiatalság!"
7/11 anonim válasza:
Kb. minden értelmes és szexelő ember így van ezzel szerintem...
Woody Allen: "A szex nagyon gusztustalan dolog, de csak ha jól csinálják!" - Nekem meg ez a mottóm ;)
9/11 anonim válasza:
Lehet csak én értelmezem olyan naivan. De pl ha valakinek kínos megmutatni magát meztelenül de le tudja mindezt vetkőzni (haha, levetkőzni) akkor sokkalta felszabadultabban tud bármihez is kezdeni, ezáltal nem azon szenved, hogy mit szól hozzá a másik, hanem csak élvezi!
10/11 anonim válasza:
Akkor ezért mondták rám múltkor.Hogy gátlástalan vagyok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!