Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet hogy tág vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy tág vagyok?

Figyelt kérdés

Szűz vagyok (de nem soká elvesztem), és 2 ujj befér normálisan (3-at nem próbáltam). Ha egy ujjamat beteszem, az aztán mozdulhat bármerre, bőven talál helyet.

Nekem hosszú, vékony ujjaim vannak, de barátomé vastagabbak, és ő is kettőt tett be, nem kérdeztem mennyire érezte így szűkösnek.

Persze még szűzhártyám van, és mikor a 2 ujj ment, akkor tiszta nedvesség volt az egész.

De mondom, ha 1 ujjat rendesen beteszek, úgy érzem túl széles a hüvely, mindenfele mehet az ujjacskám.

2016. jan. 8. 02:30
 1/9 A kérdező kommentje:
20 vagyok, mielőtt ezzel jöttök.
2016. jan. 8. 02:32
 2/9 A kérdező kommentje:
Intim torna nem érdekel!
2016. jan. 8. 02:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, rugalmas az a rész. Alkalmazkodni fog.
2016. jan. 8. 02:38
 4/9 A kérdező kommentje:

EZ jól hangzik, de arra kell gondolnom, ha túl tág, akkor összehúzódni nem fog!

Nem tom centire a párom nemi szervét, de van takaros hossza meg vastagsága. Ha még kicsi is lenne neki, akkor kezdenék nagyon aggódni.

2016. jan. 8. 02:44
 5/9 anonim ***** válasza:
65%
Nem te választottad a tág life-ot, a tág-life választott téged :D
2016. jan. 8. 03:00
 6/9 anonim ***** válasza:

Vedd figyelembe,hogy amikor kezded ujjazni magad,akkor mar osztonosen tagulsz.Ha csak gondolsz a masztira mar ostonosen meg indul az ellazulas ami miatt bonek erzed.

Ne izgulj ez tok normaliy!!!

2016. jan. 8. 06:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Szex közben tágul a hüvely. Az én csajomnak csak egy ujj fér be, mégsem szűk, nem is tág, így pont jó.(átlag feletti méret mellett)

Nem lehet, hanem biztosan tág vagy.

Voltam tág szűzzel, szörnyű volt a csaj!

2016. jan. 8. 08:09
 8/9 A kérdező kommentje:
Én nagyon magas lány vagyok, és párom magasabb, és neki is átlag feletti mérete van.
2016. jan. 8. 13:24
 9/9 anonim ***** válasza:

A kérdésre válaszolva, igen lehet hogy tág vagy, de az is lehet hogy nagyon hamar felizgulsz és kitágulsz. Szex után jobban megtudod mondani hogy alapból tág vagy-e vagy csak izgalom hatására tágulsz ki.

Ha tág vagy, akkor viszont nem kellene ennyire ódzkodni az intimtornától, mert nem csak erősebbek lesznek az izmaid hanem az orgazmusaid is jobbak lesznek és a partnerednek is sokkal élvezetesebb lesz az együttlét ha megtanulod összehúzni az izmaid.

2016. jan. 8. 14:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!