Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elfogadnad ha párosról kiderül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadnad ha párosról kiderülne hogy régebben járt prostituáltakhoz?

Figyelt kérdés
Akkor még nem volt velem
2016. jan. 7. 19:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
*nem azon kevesek közé
2016. jan. 7. 20:17
 12/14 anonim ***** válasza:
"Hát engem is bánt. Bárkiről de róla ezt nem gondoltam." Kifejtenéd, hogy miért bánt, miért nem gondoltad volna rola? Milyenek akik járnak és milyenek akik nem?(szerinted!) (Priviben is irhatod.)
2016. jan. 7. 20:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Undorító az ilyen és ezt te is tudod!
2016. jan. 7. 20:53
 14/14 anonim ***** válasza:

HPV-nek közel 40 fajtája létezik, van amikor a hordozó azt sem tudja hogy hordozza, mert tünetmentes.

nyilván az agresszív fajták már az elején mutatják a tüneteket, de van olyan fajta ami csak hónapok, évek után mutatkozik meg.

szóval én nem hülyeségből írtam, hogy negatív tesztek után foglalkoznék csak vele, bár ezzel a kérdező sajnos már elkésett.

az pedig baromság, hogy a prostik ügyelnek erre és kisebb az esélye a fertőzésnek.

ők is ugyan úgy összeszedhetik, hiába az óvszer stb.

az egyik haveromnak a faterja heti rendszerességgel jár krvázni lakásra, kb egy éve az a heppje, hogy a seggét nyalatja huszonéves nőkkel, mert pénzért természetesen ezt is vállalniuk kell.

az pedig köztudott, hogy a HPV és a HIV is leginkább a végbélnél szedhető össze.

szóval cseszheti a prosti az óvszert, ha naponta számtalan kuncsaft seggét nyalja.

az útszéli prostik higiéniájáról meg már inkább ne is beszéljünk, és általában a férfiak inkább útszélre mennek, mert ott egy menet 5-8 ezer, lakáson meg ennek legalább a háromszorosát kell fizetnie.

2016. jan. 7. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!