Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbáltátok már a ddlg-t? Milyen volt?
Figyelt kérdés
Van egy csomó DDLG fantáziám és szeretném kipróbálni de kicsit félek is. 19/L2016. jan. 7. 02:58
1/17 anonim válasza:
Ez csak akkor lesz élvezetes számodra, ha egy intelligens partnert találsz magadnak! Mert ez is lehet negatív élmeny! S igen jogos a félelmed!
2/17 anonim válasza:
Elég izgalmas volt apucinak lenni.
3/17 anonim válasza:
velem kipróbálhatod ha szeretnéd.
4/17 A kérdező kommentje:
#1 kipróbáltad és tapasztalatból beszélsz?
2016. jan. 7. 04:15
7/17 anonim válasza:
Erről még nem hallottam, pedig a kategóriában eléggé kalandornak számítok, sok mindent kipróbáltam vagy a listámon van. Megírnád (akár privátban) hogy mit is jelent ez a rövidírés? 21/F
8/17 Igen, én vagyok! :) válasza:
Daddy Dom/Little Girl. Ez a BDSM egyik válfaja, könnyen játszható 0-24-ben. Lényegében apuci-kislány szerepjáték. Fontos, hogy nem pedofíliával és nem vérfertőzéssel kapcsolatos. Apuci lelki támaszt ad, nevelegetést és a kislány mocskos fantáziáit váltja valóra. Többit a Google elmondja. Lustáknak megengedem, hogy kérdezzenek xD 27/F
9/17 anonim válasza:
1"-5" vagyok Én már kaptam kérdéseket ezügyben.Többre válaszoltam is. Nem kérnék privátot.Csak nagyon indokolt esetben!
"Igen, én vagyok! :)" Köszi a kimerítő magyarázatot! Remélhetőleg ez alapján megérti majd,mindenki.
10/17 anonim válasza:
Szeretek kislányokat fenekelni :)
30F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!