Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, ti szerettek a pasik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti szerettek a pasik szájára ülni, amikor az nyal benneteket?

Figyelt kérdés
Mindig ki akartam próbálni... 22f

2016. jan. 7. 01:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem a legkényelmesebb póz. Tartanom kell magamat, így nem tudom átengedni magam annyira az élménynek. 22/L
2016. jan. 7. 04:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Én szeretek. Ilyenkor szorítom a combommal a fejét, és belefér egy kis alázás is. Egy két pofon, de nem durván. Persze ezt csak kevés pasival lehet eljátszani. 33N
2016. jan. 7. 08:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Én kimondottam nem szeretem. Egyrészt tartani kell magad, másrészt olyan furcsa érzés, hogy a párod fején ülsz. Nem jön be.

19/L

2016. jan. 7. 09:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Én a nyalást inkább háton fekve ellazulva szeretem évezni, bár volt már olyan pasim aki kifejezetten kérte, ezért neki megtettem, mert ezt évezte, de nem tudtam úgy ellazulni.

Ha már rá kell ülni, akkor másra szeretek, nem a nyelvére...

22L

2016. jan. 7. 10:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem 1 a legjobb pózok közűl!!!!

[link]

így elkapni,1 lányt és hülyére nya.....l.....ni

2016. jan. 7. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!