Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ti mikor élveztetek eloszor a baratnotok szajaba?
Figyelt kérdés
En 15 voltam mikor eloször beleélveztem az akkor 14 éves barátnőm szájába2016. jan. 7. 00:56
1/8 anonim válasza:
Jó korán kezdte a kiscsaj, pár adagot kaphatott már más fiúktól is azóta.
2/8 anonim válasza:
nekem nem engedte meg soha hogy bele élvezzek :(
4/8 anonim válasza:
Volt egy 12 eves baratnom aki mar az elott hogy osszejottunk volna is imadta ha beleelveznek a szajaba de hogy mikor kezdhette jo kerdes :)
5/8 anonim válasza:
14 évesen!
Egy házbeli fiú anyukája (36) rávett a franciára.
Miután elélvezett elkezdte az addigi puszilgatás után bekapni.
Én elkalandoztam és a popsija lukát kezdtem nyalni és azonnal elsült.
Ezt soxor gyakoroltuk utána :P
6/8 anonim válasza:
Én sajnos már 20 voltam amikor a barátnőm a szájába vette, ott sült el. Neki is jó volt.
7/8 anonim válasza:
Én kB 12-13 lehettem amikor egy táborba össze ismerkedtem egy lánnyal és nagyon elvoltunk egymással, majd az utolsó este eljutottunk addig hogy egymást élveztessük persze csak kézzel meg szájjal, és végül bele spricceltem a szájába de rendesen többször is nyelt belőle. Azóta is együtt vagyunk :P
8/8 anonim válasza:
23 voltam, mikor a 15 éves csajom engedte szájba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!